Η τοπική ειδησεογραφία στο 171ο φύλλο (31/10/1997) της εφημερίδας «Τα Μετέωρα»

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Στο 171ο φύλλο της εφημερίδας «Τα Μετέωρα», που κυκλοφόρησε στις 31 Οκτωβρίου 1997, υπήρχαν μεταξύ άλλων και τα εξής θέματα:

ΤΗ ΔΙΑΔΟΣΗ του Πολιτισμού στην Καλαμπάκα αναμένεται να προσφέρει ο νεοσύστατος Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου μας. Στη πολύ αρνητική κάμψη της Καλαμπακιώτικης κοινωνικής και πολιτισμικής ζωής που περνάμε τον τελευταίο καιρό, ο Πολιτιστικός Οργανισμός πρέπει να διασώσει όλα εκείνα που με πολύ κόπο και θυσίες δημιούργησαν όλοι εκείνοι που εργάστηκαν τα προηγούμενα χρόνια. Οι πρώτες πληροφορίες που έχουμε είναι μάλλον αισιόδοξες και τα γεγονότα αναφέρουν ότι οι άνθρωποι που ήδη έχουν στελεχώσει τον Π.Ο. διαθέτουν και μεράκι και χρόνο για μια σοβαρή δουλειά. Συγκεκριμένα στην προχθεσινή του δεύτερη τακτική συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο εκτός των άλλων ενέκρινε ομόφωνα τον Οργανισμό εσωτερικής υπηρεσίας ιδρύοντας τους εξής τομείς δράσης: Διοικητικό, Διαχειριστικό, Καλλιτεχνικό, Μουσικής, Βιβλιοθήκης, Λαϊκού Πολιτισμού, Λαϊκής Επιμόρφωσης, Πνευματικών Κέντρων, Θεάτρου, Κινηματογράφου, Φωτογραφίας, Εικαστικών Τεχνών και Νεολαίας.

ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ στους τομείς του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμπάκας όπως ανακοινώθηκαν έχουν ως εξής:
-Αθανασούλας Γεώργιος (Αντιδήμαρχος) υπεύθυνος στους τομείς Διοικητικού, Διαχειριστικού, Καλλιτεχνικού, Μουσικής και Βιβλιοθήκης.
-Καλύβας Γρηγόριος υπεύθυνος στους τομείς Λαϊκού Πολιτισμού, Βιβλιοθήκης, Λαϊκής Επιμόρφωσης και Νεολαίας.
-Πεντεδήμος Γιάννης υπεύθυνος στους τομείς Θεάτρου, Κινηματογράφου, Φωτογραφίας και Εικαστικών Τεχνών.
-Ψαρρής Γιάννης υπεύθυνος στον τομέα Βιβλιοθήκης.
-Αθανασούλας Γιάννης υπεύθυνος στους τομείς Μουσικής και Πνευματικών Κέντρων.
-Τάση – Μπαντέκα Ευαγγελία υπεύθυνη στους τομείς Βιβλιοθήκης και Πνευματικών Κέντρων.
-Σκονδριάννης Γιάννης υπεύθυνος στους τομείς Διοικητικού, Διαχειριστικού, Καλλιτεχνικού, Μουσικής και Λαϊκού Πολιτισμού.

ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ του νέου Δ.Σ του ΚΕΝΑΚΑΠ, που κι αυτό μετατρέπεται σε ΚΕΝΑΚΑΠ-ΦΑΟ (ΚΕΝΑΚΑΠ Φαρκαδόνας, Οιχαλίας) έκανε προχθές στο Ξενοδοχείο «Αρσένης» ο Πρόεδρός του Ηλίας Καχριμανίδης. Ο κ. Καχριμανίδης στην αρχή αποχαιρέτησε τους παλιούς συνεργάτες του και μέλη του πρώτου Δ.Σ. (Κωνσταντίνο Ούρδα, Πρόεδρο Αχλαδέας, Αθανάσιο Γιαννούλα, Πρόεδρο Κακοπλευρίου και Σπύρο Παπαχρήστο, Πρόεδρο Φιλύρας). Στη συνέχεια ο κ. Καχριμανίδης παρουσίασε το νέο Δ.Σ του ΚΕΝΑΚΑΠ-ΦΑΟ το οποίο έχει ως εξής: Ηλίας Καχριμανίδης (Πρόεδρος), Μιχαήλ Τσούτσιας, Ιωάννης Στάμος, Αθανάσιος Πύργος, Ιωάννης Σακελλαρίου, Δημήτριος Τζάνης, Γρηγόριος Πιπερίδης, Δημήτριος Σπυρόπουλος και Ευαγγελία Μάτη.

ΚΛΕΙΣΤΑ θα είναι τα Φαρμακεία σε όλο το Νομό μας από σήμερα και μέχρι τη Δευτέρα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την πολιτική που προωθεί η Κυβέρνηση για τα ασφαλιστικά ταμεία και την ανακοστολόγηση των φαρμάκων. Τα παραπάνω αποφασίστηκαν κατά τη διάρκεια γενικής συνέλευσης στα Τρίκαλα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ