Η τοπική ειδησεογραφία στο 180ό φύλλο (24/12/1997) της εφημερίδας «Τα Μετέωρα»

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Στο 180ό φύλλο της εφημερίδας «Τα Μετέωρα», που κυκλοφόρησε στις 24 Δεκεμβρίου 1997, υπήρχαν μεταξύ άλλων και τα εξής θέματα:

ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ στην πρώτη σελίδα αυτού τού φύλλου των «Μετεώρων» ο εκδότης τους Κώστας Αλεξιάδης αναφέρεται στις σημαντικές εξελίξεις που αναμένονται σε τοπικό επίπεδο για το έτος 1998. Συγκεκριμένα, κάνει λόγο για τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν τον προσεχή Οκτώβρη, στα μισοτελειωμένα έργα που δεν κατάφεραν να ολοκληρωθούν μέσα στο 1997, στα έργα από τα οποία έχει ανάγκη η πόλη και από τα οποία εξαρτάται η ποιότητα ζωής των κατοίκων της όπως είναι το κυκλοφοριακό, οι πεζόδρομοι, οι Εργατικές κατοικίες, στο μέγα έργο ζωής για την πόλη, που είναι φυσικά το έργο τής αποχέτευσης και βέβαια δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην επίσημη εφαρμογή του νόμου «Καποδίστριας», που προβλέπεται να προκαλέσει σοβαρές αλλαγές και αναστατώσεις στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ μας κ. Γεώργιος Ευθ. Τσουρβάκας εξελέγη Λέκτορας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στον τομέα των Κοινωνικών Ερευνών.

ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Πρωτοχρονιάτικο αφιέρωμα φιλοξενείται σ’ αυτό το φύλλο των «Μετεώρων» από τη στήλη Φιλολογικά Μετέωρα. Ο επιμελητής της στήλης κ. Γρηγόρης Σταγέας έχει επιλέξει από τον ανεξάντλητο πλούτο της Ελληνικής Λογοτεχνίας και Λαογραφίας εκλεκτές σελίδες που αφορούν στην λαϊκή μας παράδοση, επίκαιρα Πρωτοχρονιάτικα διηγήματα, επίκαιρους στοχασμούς καθώς επίσης και κάποια σπάνια κείμενα που νικούν το χρόνο και γαλουχούν γενιές και γενιές.

ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ Η μεγαλύτερη αθλητική επιτυχία σε τοπικό επίπεδο ανήκει στον Δημήτρη Μίχο και τον συνοδηγό του, Νίκο Κοτσιλιάνο, οι οποίοι κατέκτησαν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ασφάλτινων Ράλλυ στην κατηγορία των Νορμάλ αυτοκινήτων μέχρι 1300 c.c (N1) για το έτος 1997. Μια επιτυχία η οποία ήρθε από δύο ερασιτέχνες οδηγούς που όμως κατάφεραν χάρη στην αγάπη τους για τους αγώνες αυτοκινήτων να πετύχουν το ακατόρθωτο, δηλαδή να κατακτήσουν το πρωτάθλημα στην κατηγορία πιο γρήγορα απ’ όσο θα πίστευαν οι ίδιοι.

ΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ έκαναν πραγματικότητα ένα όνειρο 10 και πλέον χρόνων ανέβηκαν στην Δ’ Εθνική κατηγορία και τοποθετήθηκαν στον 4ο Όμιλο.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ