Η τοπική ειδησεογραφία στο 176ο φύλλο (5/12/1997) της εφημερίδας «Τα Μετέωρα»

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Στο 176ο φύλλο της εφημερίδας «Τα Μετέωρα», που κυκλοφόρησε στις 5 Δεκεμβρίου 1997, υπήρχαν μεταξύ άλλων και τα εξής θέματα:

ΜΗΝΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ των Θεσσαλών ξενιτεμένων ήταν ο Νοέμβρης που πέρασε. Έντονη είναι η δραστηριότητα που παρουσιάζουν οι συμπατριώτες μας Θεσσαλοί απόδημοι ανά τον κόσμο. Πέρα από τις τακτικές συγκεντρώσεις μεταξύ τους για τα τοπικά έθιμα, διοργανώνουν τακτικά εκδρομές και πολιτιστικές εκδηλώσεις για όλους τους Έλληνες και ξένους για διασκέδαση και την προβολή της όμορφης Θεσσαλίας και γενικά της Ελλάδας.

ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ και συγκεκριμένα στη Νυρεμβέργη έγιναν από Θεσσαλικούς Συλλόγους μεγάλες πολιτιστικές εκδηλώσεις όπου παραβρέθηκαν ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Στέφανος Πατραμάνης και ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Ηλίας Καχριμανίδης. Ο Θεσσαλικός Σύλλογος Ελβετίας έλαμψε στα μάτια των ξένων και Ελλήνων με τη μεγάλη ετήσια πολιτιστική εκδήλωση που έγινε στις 15 Νοέμβρη στην αίθουσα του Albisriederhaus στη Ζυρίχη.

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σημείωσε η Γενική Συνέλευση του Σωματείου Καταστηματαρχών Ειδών Λαϊκής Τέχνης (ΣΚΕΛΤ) Καλαμπάκας, που πραγματοποιήθηκε στις 28 Νοεμβρίου 1997 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ξενοδοχείου «Εντελβάϊς» στην Καλαμπάκα. Στη Συνέλευση συζητήθηκαν και παρουσιάστηκαν αναλυτικά όλα τα θέματα από τον Πρόεδρο Κώστα Τσιλάκο και τον Γραμματέα Δημήτριο Τσεργούλα, ενώ προβλήθηκαν μέσω βίντεο διάφορες συνεντεύξεις σχετικά με το καυτό θέμα του κατευθυνόμενου τουρισμού και της παράνομης άγρας πελατών τόσο στην περιοχή της Καλαμπάκας όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΗΝ περασμένη Τετάρτη (2 Δεκεμβρίου), στο Δημοτικό κατάστημα η Δημοτική Επιτροπή Τουρισμού. Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Επιτροπή Τουρισμού απαρτίζουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Πιπερίδης Γρηγόριος, Καλύβας Γρηγόριος, Πεντεδήμος Ιωάννης, Αδάμος Νικόλαος και Ψαρρής Ιωάννης. Τα θέματα που απασχόλησαν την Επιτροπή ήταν η εκλογή τριμελούς προεδρείου και η παραπέρα λειτουργία της.

ΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ είναι η πρώτη ομάδα που πέρασε στους «4» του Κυπέλλου της ΕΠΣ Τρικάλων καθώς νίκησαν την περασμένη Τετάρτη στο γήπεδο της Βασιλικής την ομάδα του Δικέφαλου Πυργετού με σκορ 4-1.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ