Η τοπική ειδησεογραφία στο 177ο φύλλο (12/12/1997) της εφημερίδας «Τα Μετέωρα»

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Στο 177ο φύλλο της εφημερίδας «Τα Μετέωρα», που κυκλοφόρησε στις 12 Δεκεμβρίου 1997, υπήρχαν μεταξύ άλλων και τα εξής θέματα:

ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ τού Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού, για την τροποποίηση τής απόφασης του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (Κ.Α.Σ) για τις οικιστικές ζώνες Καλαμπάκας ζήτησαν την περασμένη Δευτέρα, στη διάρκεια σύσκεψης στην Αθήνα, τα μέλη της συσταθείσας δημοτικής επιτροπής του Δήμου Καλαμπάκας, ο Δήμαρχος Ηλίας Καχριμανίδης και ο βουλευτής Θεόδωρος Σκρέκας. Τη Δημοτική επιτροπή αποτελούσαν οι κ.κ. Απόστολος Αδάμος και Γιάννης Πεντεδήμος (Δημοτικοί σύμβουλοι) και Θεόδωρος Καρακαντάς, Αναστάσιος Λάππας και Δημήτριος Πλιάτσικας, ως εκπρόσωποι των ιδιοκτητών.

ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ των καταλήψεων μπήκε από την περασμένη Τρίτη η Καλαμπάκα, αρχίζοντας από το Τεχνικό Λύκειο για να καταλήξουμε χθες Πέμπτη, σε κατάληψη των δύο Γυμνασίων, του Τεχνικού Λυκείου και του Γενικού Λυκείου τής πόλης. Όλα τα σχολεία τής πόλης μας τελούν υπό κατάληψη με κάποια σοβαρά αιτήματα και κάποια που δεν σηκώνουν οποιαδήποτε σοβαρή κριτική.

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ την περασμένη Κυριακή και Δευτέρα οι εκλογές του Επιμελητηρίου Τρικάλων στο οποίο άνετα και με μεγάλη διαφορά επικράτησε ο συνδυασμός του κ. Δημήτρη Σαράντη «Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Κίνηση» καταλαμβάνοντας 17 έδρες από τις 21 του Δ.Σ. Τις υπόλοιπες 4 έδρες κατέλαβε ο συνδυασμός «Σύγχρονο Επιμελητήριο Ανάπτυξης» με επικεφαλής τον κ. Άγγελο Αγγελή. Σε ποσοστά, ο συνδυασμός «Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Κίνηση» έλαβε 63,52%, ο συνδυασμός «Σύγχρονο Επιμελητήριο Ανάπτυξης» 27,32% και ο τρίτος συνδυασμός «Αγωνιστική Ενότητα» 5,53%. Η συμμετοχή των ψηφοφόρων ανήλθε σε 77%.

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ στάβλο σημειώθηκε αργά το βράδυ τής περασμένης Τρίτης σε αγροτική περιοχή τής Κοινότητας Πρίνους, από άγνωστη αιτία. Οι ζημιές ανέρχονται, σύμφωνα με εκτιμήσεις σε 10 εκατομμύρια δραχμές.

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ με 6-0 πέτυχε η Κρύα Βρύση την περασμένη Τετάρτη στα πλαίσια της 9ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας στο γήπεδο της Διάβας επί της Ασπροκκλησιάς. Έτσι η γειτονική ομάδα μετά και από αυτή της τη νίκη έφτασε τους 18 βαθμούς και βρίσκεται πλέον στην 2η θέση τής βαθμολογίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ