Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλοχωρίου έκοψε τη Βασιλόπιτα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του έκοψε σήμερα Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 το μεσημέρι στο κέντρο “ΠΟΛΥΖΟΣ” στην Καλαμπάκα ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Καλοχωρίου Καλαμπάκας.

Την πίτα ευλόγησε και έκοψε μαζί με τον αντιπρόεδρο του Συλλόγου κ. Δημήτριο Κόττη ο εφημέριος του Ιερού Ναού Κωνσταντίνου και Ελένης Καλαμπάκας π. Δημήτριος Φωτόπουλος αφού ο εφημέριος του Καλοχωρίου δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση.

Το δώρο για τον τυχερό ήταν ένα καλάθι με τρόφιμα προσφορά της Ένωσης Αγροτικού Συνεταιρισμού Καλαμπάκας “Μετέωρα”.

Μετά την κοπή της πίτας ο αντιπρόεδρος κ. Κόττης αφού ευχαρίστησε όλους τους χωριανούς και φίλους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση αναφέρθηκε στο Σύλλογο του Καλοχωρίου και στις δράσεις του.

Σειρά μετά τις ομιλίες είχε το χορευτικό του Συλλόγου το οποίο παρουσίασε διάφορους χορούς. Ο χοροδιδάσκαλος κ. Χρήστος Οικονόμου, υπεύθυνος του χορευτικού, ευχαρίστησε τα παιδιά που συμμετέχουν και ζήτησε απ’ όλους τους κατοίκους του Καλοχωρίου να συμμετέχουν ενεργά στις δράσεις του Συλλόγου. Τέλος είπε πως το χορευτικό είναι η βιτρίνα του Συλλόγου, έχει συσταθεί πρόσφατα, η εμφάνισή του στην εκδήλωση κοπής της πίτας είναι η πρώτη και ότι τα παιδιά καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες ώστε να στήσουν ένα αξιοπρεπές σχήμα και πρέπει όλοι να τα στηρίξουν.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ