Παρεμβάσεις σε τρία δημοτικά σχολεία – “Όχι” στις απευθείας αναθέσεις από τον Αβραμόπουλο

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Με την τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος, θέμα της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Μετεώρων, θα υλοποιηθούν παρεμβάσεις σε τρία δημοτικά σχολεία του Δήμου Μετεώρων με χρηματοδότηση από τον Οργανισμό Σχολικών Κτηρίων ύψους 37.000 ευρώ:

• Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας θα γίνει ανακατασκευή του τοιχίου της περίφραξης του προαυλίου αριστερά της κεντρικής εισόδου.

• Στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας θα γίνει αντικατάσταση τσιμεντοσανίδων σε εξωτερικό τοιχίο για την αποκατάσταση προβλήματος που δημιουργήθηκε από την υγρασία.

• Στο Δημοτικό Σχολείο Οξύνειας θα γίνει αντικατάσταση της στέγης και επίστρωσή της με κυματοδειδή λαμαρίνα.

Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος για το θέμα του 1ου Δημοτικού Σχολείου είπε ότι το θέμα του 1ου δημοτικού σχολείου είναι παλιό, από το 2018, και έπρεπε να είχε δοθεί λύση, και να μην έρχεται το θέμα με τη μορφή κατ’ επείγοντος και θα επαναληφθεί η βιομηχανία απ’ ευθείας αναθέσεων.

“Είμαστε υπέρ των έργων, αλλά κατά της διαδικασίας”, είπε ο κ. Αβραμόπουλος. “Υπάρχουν και σε άλλο σχολείο, της Χρυσομηλιάς, σοβαρά προβλήματα, κι εκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Παπανικολάου δεν δείχνει την ίδια ευαισθησία”, κατέληξε ο κ. Αβραμόπουλος.

Ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αλέκος είπε ότι έχει προτίμηση στις δημοπρασίες, κάτι που αποδείχθηκε στις παρεμβάσεις για τη θεομηνία.

“Εμείς διαχωρίζουμε τη θέση μας, δεν βάζουμε την παράταξη μαζί σας στις απευθείας αναθέσεις”, τόνισε ο κ. Αβραμόπουλος.

Η τροποποίηση εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία. Εκτός από την παράταξη του κ. Αβραμόπουλου μειοψήφησε και ο κ. Τούλας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img