Η τοπική ειδησεογραφία στο 169ο φύλλο (17/10/1997) της εφημερίδας «Τα Μετέωρα»

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Στο 169ο φύλλο της εφημερίδας «Τα Μετέωρα», που κυκλοφόρησε στις 17 Οκτωβρίου 1997, υπήρχαν μεταξύ άλλων και τα εξής θέματα:

ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΙΑ, αυτή την εβδομάδα, ο γιατρός και Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας κ. Γιάννης Παπανίκος εξέφρασε την επιθυμία του να διεκδικήσει τον Δημαρχιακό θώκο Καλαμπάκας. Ο κ. Παπανίκος με συνεντεύξεις του σε διάφορα ραδιοτηλεοπτικά Μέσα Ενημέρωσης εξέφρασε την επιθυμία του «να ηγηθεί συνδυασμού ο οποίος θα κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην πόλη της Καλαμπάκας», όπως χαρακτηριστικά είπε. […] Μάλιστα εξέφρασε και τον ενθουσιασμό του για το πρόγραμμα «Καποδίστριας» καθώς και την πίστη του ότι μέσα από αυτό ο νέος υπερδήμος Καλαμπάκας θα μεγαλουργήσει.

OΠΩΣ ΨΙΘΥΡΙΖΕΤΑΙ εδώ και μήνες τώρα στην Καλαμπάκα, η κίνηση Παπανίκου εκφράζει οπωσδήποτε τη γενικότερη κίνηση του τοπικού ΠΑΣΟΚ, αλλά πιθανώς και των κεντρικών οργάνων του, να διορθώσει τα κακώς κείμενα επί δημαρχίας Καχριμανίδη, ο οποίος προφανώς τον τελευταίο καιρό έχει χάσει την καλή μαρτυρία των συντρόφων του, οι οποίοι ωστόσο δεν έχουν καμιά διάθεση να χάσουν και τον Δήμο Καλαμπάκας. Οι δύο άνδρες πλέον, μέτα τις δημόσιες δηλώσεις του κ. Παπανίκου βρίσκονται σε μετωπική σύγκρουση τόσο για τη διεκδίκηση του χρίσματος από το ΠΑΣΟΚ όσο και για τον δημαρχιακό θώκο, αν και έχει γίνει γνωστό ότι ο κ. Καχριμανίδης έχοντας μάλλον καταλάβει τι γίνεται με το ΠΑΣΟΚ θα κατεβεί εξάπαντος ως ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος.

ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ Παρασκευή δόθηκε στη δημοσιότητα το νομοσχέδιο «Ιωάννης Καποδίστριας». Σύμφωνα με αυτό ο χάρτης των ΟΤΑ στα Τρίκαλα διαμορφώνεται ως εξής: 23 Δήμοι: Δήμος Τρικκαίων, Δήμος Μεγάλων Καλυβίων, Δήμος Εστιαιώτιδας, Δήμος Πελλιναίων, Δήμος Οιχαλίας, Δήμος Φαρκαδόνας, Δήμος Παλαιοκάστρου, Δήμος Παραληθαίων, Δήμος Φαλώρειας, Δήμος Καλαμπάκας, Δήμος Βασιλικής, Δήμος Τυμφαίων, Δήμος Χασίων, Δήμος Μαλακασίου, Δήμος Καστανιάς, Δήμος Αιθήκων, Δήμος Κλεινοβού, Δήμος Πινδαίων, Δήμος Πύλης, Δήμος Γόμφων, Δήμος Πιαλείων, Δήμος Κόζιακα, Δήμος Καλλιδένδρου και 3 Κοινότητες: Κοινότητα Μυρόφυλλου, Κοινότητα Νεράιδας, Κοινότητα Ασπροποτάμου.

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ καλύτερη τους μέχρι τώρα εμφάνιση τα Μετέωρα νίκησαν με σκορ 4-1 εκτός έδρας τον Ηρακλή Καρδιτσομαγούλας σ’ ένα παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής κατηγορίας. Τα Μετέωρα λοιπόν ήταν κυρίαρχοι του παιχνιδιού από την αρχή του, ευτύχησαν να προηγηθούν πολύ νωρίς και σιγά σιγά έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους.

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 Οκτωβρίου συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Καλαμπάκας με την εξής σύνθεση: Γιώργος Κυρίτσης (Πρόεδρος), Ηλ. Αθανασούλας (Αντιπρόεδρος), Κων. Μουζιούρας (Γραμματέας), Γεωρ. Γάτσιας (Ταμίας), Νικ. Λύχος (Έφορος Ανδρών), Απ. Καρακώστας (Έφορος Εφήβων), Στυλ. Αδάμος (Έφορος Παίδων).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ