Οι τέσσερις υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλία

-

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

SIMORELIS-HRISTOS

 

Τέσσερα γνωστά στελέχη του κόμματος θα πλαισιώσουν, ως υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες, την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Θεσσαλίας Ηρώ Διώτη. Η επίσημη παρουσίασή τους θα γίνει αύριο Πέμπτη, σε συμβολική εμφάνιση στο Κιλελέρ.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Λάρισας θα είναι ο γνωστός συνδικαλιστής Τάκης Γιαλαμάς, δημοτικός υπάλληλος, μέλος της Ν. Ε. και συντονιστής των περιφερειακών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Λάρισας.

Στη Μαγνησία, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο Γιώργος Σταμπουλής, διπλωματούχος μηχανικός παραγωγής και διοίκησης, λέκτορας στο Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Αντιστοίχως στα Τρίκαλα, υποψήφιος ορίζεται ο φαρμακοποιός Χρήστος Σιμορέλης (ΦΩΤΟ), μέλος της γραμματείας της Ν. Ε. του κόμματος και στην Καρδίτσα ο εκπαιδευτικός Στέλιος Αναστασόπουλος, μέλος της κεντρικής επιτροπής και γραμματέας της Ν. Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Η υποψήφια περιφερειάρχης Ηρώ Διώτη, επικεφαλής του ψηφοδελτίου που στηρίζει στη Θεσσαλία ο Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς, καλεί στην επίσημη παρουσίαση της περιφερειακής παράταξης, καθώς και των υποψήφιων αντιπεριφερειαρχών Λάρισας, Καρδίτσας, Μαγνησίας και Τρικάλων. Η επίσημη παρουσίαση θα γίνει την Πέμπτη 20 Μαρτίου και ώρα 5.30 μ.μ. στο πρώην Δημαρχείο Κιλελέρ, στο Κιλελέρ. Μετά την εκδήλωση θα υπάρξει συλλογική κουζίνα για τους παριστάμενους.


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ