Χρειάζεται η Καλαμπάκα πεζόδρομο;

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Είμαστε η μόνη πόλη που δεν διαθέτουμε πεζόδρομο. Αυτό το γνωρίζουμε όλοι. Όπως όλοι γνωρίζουμε ότι τα συμφέροντα κάποιων εμπόδισαν στο παρελθόν και συνεχίζουν να εμποδίζουν και στο παρόν την ύπαρξή του. Το τελευταίο χωριουδάκι στις μέρες μας διαθέτει πλέον πεζόδρομο.

Το κόστος για την εικόνα της πόλης μας στους άλλους και κατά συνέπεια στον Τουρισμό της Καλαμπάκας το γνωρίζουν άραγε οι αρμόδιοι;

Σας καταθέτω την πρόσφατη προσωπική μου εμπειρία σχετικά με το θέμα.

Εκεί που έπινα τον καφέ μου με πλησίασε ευγενικά μία κυρία, Ελληνίδα και με ρώτησε πολύ φυσικά που είναι ο πεζόδρομος στην πόλη μας με τα τουριστικά μαγαζιά και τα μαγαζιά εστίασης, για να τον επισκεφτεί. Με μεγάλη μου λύπη είδα την απορία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της, όταν της είπα ότι δεν υπάρχει στην Καλαμπάκα τέτοια περιοχή.

Οταν της έδειχνα τα σημεία όπου διατίθενται αυτά που ζητούσε, αισθάνθηκα την περιφρόνησή της. Αρκέστηκε απλά να μου πει ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι μια πόλη σαν την Καλαμπάκα κάτω από τους βράχους των Μετεώρων εν έτει 2016 δεν διαθέτει πεζόδρομο. Τα συμπεράσματα δικά σας, οι αποφάσεις ανήκουν σε κάποιους άλλους!

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ” / Ο ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ