Υπάρχουν πολλοί έξυπνοι ανάμεσά μας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Εδώ και χρόνια σιγοψιθυρίζεται ότι πολλοί στην πόλη και στην ευρύτερη περιοχή δεν πληρώνουν ηλεκτρικό ρεύμα στη ΔΕΗ για… διάφορους λόγους.
Αυτό επιβεβαιώθηκε πλήρως πριν από λίγες μέρες από τα χείλη του Αντιδημάρχου Καλαμπάκας Κωνσταντίνου Ράντου, ο οποίος πρόσθεσε ότι υπάρχουν και πάρα πολλοί που δεν πληρώνουν τηλέφωνο!

Αφορμή για τη δήλωση-βόμβα του κ. Ράντου ήταν η καταγγελία που έφθασε στο Ραδιοφωνικό Σταθμό «Μετέωρα» για την κεντρική πιάτσα των ΤΑΞΙ στην οδό Ρόδου.

Βέβαια, η πιάτσα των ΤΑΞΙ ούτε έκλεβε ούτε έπαιρνε κρυφά από κοινόχρηστο ρολόι της ΔΕΗ το ρεύμα, όπως υπάρχουν πολλές άλλες περιπτώσεις.

Ωστόσο, ήταν ατυχής και δεν χρειαζόταν η τοποθέτηση του πρώην Προέδρου του Σωματείου, Κώστα Σακκά, που… πήγε να βγει και από πάνω, με επίθεση στον ανώνυμο καταγγέλλοντα. Αρκούσε να πει ότι η δωρεάν παροχή ξεκίνησε με κάποιον πρώην Δήμαρχο και συνεχίστηκε έτσι.

Πάντως, η είδηση για τους πολλούς «τυχερούς» είναι από αυτές που μας κάνουν να λέμε: «Γι’ αυτό φθάσαμε στο κακό σημερινό χάλι».

Και φυσικά, εφόσον πρόκειται και για επαγγελματίες, βεβαίως και τίθεται θέμα αθέμιτου ανταγωνισμού, μια που σίγουρα οι «έξυπνοι» επιβιώνουν πολλά χρόνια, ενώ κάποιοι άλλοι έχουν κατεβάσει ρολά, αφού δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Και όσο και να θέλουμε, δεν νομίζω ότι θα μάθουμε τον πραγματικό αριθμό τους, ούτε θα βρεθεί κάποιος να βάλει «στοπ» στις αυθαιρεσίες.

Άραγε θα με διαψεύσουν η δημοτική Αρχή και η ΔΕΗ;

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ” / ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img