Ανάγκη για συνεννόηση!

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου των Μετεώρων προχωρά και πρόσφατα το Επιμελητήριο εξέδωσε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη ενός Μηχανικού κι ενός Οικονομολόγου.

Ο Δήμος Μετεώρων προχωρά από την πλευρά του τις διαδικασίες που τον αφορούν, σχετικά με την προκήρυξη του διαγωνισμού για τον τελικό ανάδοχο. Στόχος είναι να βγει σε δύο μήνες περίπου, για να περάσει επιτέλους το έργο στην επόμενη φάση.

Μέχρι τότε ελπίζουμε να γίνει μία συνεννόηση με τις εταιρείες που ασχολούνται με το Φυσικό Αέριο και την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης, καθώς και με τον ΟΤΕ και τη ΔΕΗ, για να ολοκληρώσουν όλες τις εργασίες που αφορούν στα έργα υποδομών και να μην χρειαστεί να καταστρέψουν ό,τι η πόλη περιμένει πώς και πώς!

Όλες αυτές οι εταιρείες αλλά και οι ιδιοκτήτες καταστημάτων και οικιών οφείλουν να πράξουν τα αυτονόητα (είναι ευκαιρία να τοποθετηθούν υπογείως καλώδια, υδρορροές κ.ά.).

Ο Δήμος πρέπει από τώρα να προετοιμάσει το έδαφος ή μάλλον το υπέδαφος για αυτό το σημαντικό για την πόλη έργο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο δήμος καλά θα κάνει να συνεννοηθεί με τον ΟΤΕ και την εταιρεία φυσικού αερίου ώστε να μην έχουμε σπασίματα με την ολοκλήρωση του έργου. Θα πει κανείς εδώ δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους, θα συνεννοηθούν με τους άλλους; δύσκολο το κόβω μάστορα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ