Γιορτινή ατμόσφαιρα στην κοπή της βασιλόπιτας της Φ.Α.Τ.Α.

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Με απόλυτη επιτυχία και παρουσία πολλών φίλων και μελών πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο κέντρο «Ορφέας» στα Τρίκαλα η ετήσια εορταστική εκδήλωση της Φιλεκπαιδευτικής Αδελφότητας Τζούρτζιας Αθαμανίας (Φ.Α.Τ.Α), καθώς και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Σε ζεστό κλίμα και με πολύ καλή διάθεση μέλη και φίλοι του Ιστορικού Συλλόγου της Φ.Α.Τ.Α. αντάμωσαν, αντάλλαξαν απόψεις και πέρασαν ένα όμορφο και χαλαρό απόγευμα με καφεδάκι και πλούσια εδέσματα γλυκά και αλμυρά.

Την εκδήλωση και τους παραβρισκόμενους καλωσόρισε ο Πρόεδρος της Φ.Α.Τ.Α., κ. Σωκράτης Λαϊάκης, ο οποίος ευχαρίστησε όλους για την προσέλευση και τη στήριξη του έργου της Αδελφότητας, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και κάποιους ανθρώπους που στηρίζουν το έργο και τη Φ.Α.Τ.Α. ηθικά και οικονομικά.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η κ. Μουστάκα, η οποία αναφέρθηκε στις δράσεις της Φιλεκπαιδευτικής Αδελφότητας Τζούρτζιας Αθαμανίας, που θα υλοποιηθούν κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες κατά τους οποίους κατοικείται το χωριό της Τζούρτζιας.

Αμέσως μετά ο ιερέας του χωριού της Αγίας Παρασκευής (Τζούρτζιας) π. Γεώργιος Μπαράκος ευλόγησε και έκοψε τη βασιλόπιτα.

Από την ωραία εκδήλωση δεν έλειψε το κέφι και ο χορός.

Ακολούθησε πλούσια λαχειοφόρος, ενώ το φλουρί αντιστοιχούσε σε μια ασημένια εικόνα της Αγίας Μαρίνας.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ