Επί Σταγών: Αυτή τη φορά μουσική και μόνο μουσική

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Το Θεατρικό Εραστήρι «Επί Σταγών» είναι δεδομένο ότι την τέχνη του θεάτρου την κατέχει πολύ καλά. Όλη τη χρονιά η επικοινωνία του με τον κόσμο μέσω των παραστάσεων που διοργανώνει είναι μοναδική. Μια φορά τον χρόνο, με τη Μουσική Συνάντηση, έρχονται να επικοινωνήσουν με τον κόσμο που τους αγάπησε και τους στηρίζει, αυτή τη φορά μέσω της μουσικής.

Και φέτος επέλεξαν και πάλι τον χώρο του ξενοδοχείου Grand Meteora για να διοργανώσουν την καθιερωμένη πλέον Μουσική Συνάντησή τους. Σήμερα Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017 μέλη και φίλοι του «Επί Σταγών» συναντήθηκαν για να περάσουν μια όμορφη βραδιά γεμάτη μουσική και χορό.

Η αίθουσα του Grand Meteora γέμισε και πάλι ασφυκτικά, η αγάπη για το θέατρο και τη μουσική τους μάζεψε και πάλι, και η βραδιά κύλησε πολύ όμορφα με μουσική, χορό και τραγούδι.

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο Δήμαρχος Καλαμπάκας και πρόεδρος του «Επί Σταγών» Χρίστος Σινάνης, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό Τρικάλων Κώστας Σκρέκας και ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρίστος Μιχαλάκης.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ