Αποκλειστική συνέντευξη του Χρήστου Μιχαλάκη στα «Μετέωρα» που κυκλοφορούν την Παρασκευή

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Είκοσι ολόκληρα χρόνια στον β΄ βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης συμπληρώνει φέτος ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, Χρήστος Μιχαλάκης, και αυτό το ιδιαίτερο επίτευγμα είναι η αφορμή για την αποκλειστική συνέντευξή του που φιλοξενούμε στην εφημερίδα «Τα Μετέωρα» που κυκλοφορεί αύριο Παρασκευή.

Μεταξύ άλλων, τονίζει ότι επέλεξε να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, όταν τα προβλήματα «καίνε» και όχι να διευθύνει από μία… βολική πολυθρόνα, όπως επίσης και να είναι αποτελεσματικός και όχι αρεστός.

Αναφέρεται στα σημαντικότερα έργα στον τομέα της τοπικής ανάπτυξης και των τοπικών κοινωνιών στον νομό μας και στον Δήμο Μετεώρων, στη συνεργασία του με τον Κώστα Αγοραστό, τους δημάρχους και τους προέδρους των κοινοτήτων, και υπογραμμίζει ότι, όταν υπάρχει ο σωστός σχεδιασμός και ο απαραίτητος προγραμματισμός, τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο να υλοποιηθεί.

Μας μιλά επίσης για το ενδεχόμενο να κληθεί να κάνει το επόμενο βήμα στην πολιτική, για τα έργα που έχουν «κολλήσει» στην περιοχή μας, όπως και για τη νέα περιφερειακή οδό της Καλαμπάκας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img