Συγκροτήθηκε το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Με απόφαση του Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, Δρ Γεωργίου Δοδοντσάκη, συγκροτήθηκε το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Υ.Σ.Π.Ε.) Τρικάλων, το οποίο αποτελείται από τους:

1. ΤΡΙΚΑΛΗ ΧΡΗΣΤΟ, Προσωρινό Διευθυντή Π/θμιας Εκπ/σης Τρικάλων, ως Πρόεδρο, με αναπληρωτή του, τον ΛΑΡΙΣΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, Προϊστάμενο του Τμήματος Ε΄ Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Τρικάλων .

2. ΚΑΛΛΙΤΣΟΥΝΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Δ/ντρια του Δημοτικού Σχολείου Ζάρκου ως Αντιπρόεδρο – τακτικό μέλος, η οποία θα προεδρεύει σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Προέδρου, με αναπληρωματικό μέλος την ΠΑΘΕΚΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ, Δ/ντρια του 1 Δημοτικού Σχολείου Οιχαλίας

3. ΝΟΥΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, Δ/ντή του 13ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος τον ΜΕΚΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, Δ/ντή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας.

4. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ 60, που ανήκει οργανικά στο Νηπιαγωγείο Μπάρας Τρικάλων ως τακτικό αιρετό εκπρόσωπο των εκπαιδευτικών της ΠΕ Τρικάλων, με αναπληρωματικό μέλος τον ΚΑΚΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ , εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ 70, που ανήκει οργανικά στο Δημοτικό Σχολείο Προδρόμου Τρικάλων.

5. ΠΑΛΛΑΝΤΖΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ του Βασιλείου εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ 70, που ανήκει οργανικά στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων, ως τακτικό αιρετό εκπρόσωπο των εκπαιδευτικών της ΠΕ Τρικάλων, με αναπληρωματικό μέλος την ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ ΑΝΤΩΝΙΟ, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ 70, που ανήκει οργανικά στο 33ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων.

Στην περίπτωση που το Συμβούλιο εξετάζει θέματα που εμπίπτουν στις διατάξεις του άρθρου 33 του Π.Δ. 1/2003, αντί των προαναφερόμενων αιρετών εκπροσώπων των δημοσίων εκπαιδευτικών μετέχουν σ΄ αυτό:

Α. ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

1. ΜΑΝΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, του ιδιωτικού σχολείου «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΑΘΗΝΑ», ως τακτικός εκπρόσωπος του Σ.Ι.Σ, ο οποίος θα αναπληρώνεται από τον ΚΥΡΑΪΛΙΔΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ, Πρόεδρο Σ.Ι.Σ.

2. ΣΑΚΚΑΣ ΔΗΜΟΣ, του Ιδιωτικού Σχολείου «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΣΑΚΚΑ»., ως τακτικός εκπρόσωπος του Σ.Ι.Σ. , ο οποίος θα αναπληρώνεται από τον ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, του ιδιωτικού σχολείου «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ».

Β. ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Ο ΚΟΥΡΟΥΤΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ03, που υπηρετεί στη «ΛΕΟΝΤΕΙΟ Σχολή » ως τακτικός εκπρόσωπος της Ο.Ι.Ε.Λ.Ε, ο οποίος θα αναπληρώνεται από τον ΣΑΚΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ04, που υπηρετεί στα «Εκπαιδευτήρια Αθηνά».

Ο ΒΟΥΡΚΟΥΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ 18, που υπηρετεί στην «Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης», ως τακτικός εκπρόσωπος της Ο.Ι.Ε.Λ.Ε, ο οποίος θα αναπληρώνεται από τον ΣΕΛΕΚΟ ΔΗΜΗΤΡΗ, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ02, που υπηρετεί στα «Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη».

Γραμματέας του Συμβουλίου ορίζεται η ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΛΕΝΗ, Διοικητική υπάλληλος κλάδου ΠΕ- ΔΙΟΙΚ, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, η οποία θα αναπληρώνεται από την ΧΡΥΣΗ ΜΙΝΤΖΑΡΙΔΟΥ, Διοικητική υπάλληλο κλάδου ΔΕ-Διοικητικών Γραμματέων, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων.

Η θητεία του ανωτέρω Συμβουλίου λήγει στις 31-12-2022.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ