Ολοκληρώθηκε το 2ο Summer School του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Summer School του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας,που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΤΕΦΑΑ στα Τρίκαλα με τίτλο «Μαθαίνω μέσα από την κίνηση».

Η ανταπόκριση των παιδιών και των γονέων τους, στην πρωτοβουλία των επιστημόνων του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού να διοργανώσουν το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα, ήταν πολύ μεγάλη. Περισσότερα από 320 παιδιά συμμετείχαν στις 20 δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στο διάστημα των 10 ημερών.

Το Σάββατο 1 Ιουλίου 2017(τελευταία ημέρα) απονεμήθηκαν τα “πτυχία αποφοίτησης” και οι γονείς ενημερώθηκαν σχετικά με τις δραστηριότητες στις οποίες συμμετείχαν τα παιδιά τους, πήραν τα αποτελέσματα των αξιολογήσεων που πραγματοποιήθηκαν και παρέλαβαν σε ειδικό φάκελο χρήσιμες συμβουλές άσκησης, διατροφής και υγείας. Την ενημέρωση των γονέων έκανε ο υπεύθυνος του Summer School, Δρ. Γεροδήμος Βασίλειος, ο οποίος δεσμεύτηκε απέναντι στους γονείς για τη συνέχεια του προγράμματος και την επόμενη χρονιά. Επίσης ευχαρίστησε από καρδιάς όλους τους συνεργάτες για την ποιότητα της δουλειάς τους.

Μετά την ενημέρωση, οι γονείς είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διάφορες δράσεις συναγωνιζόμενοι τα παιδιά τους όπως τοξοβολία, darts, baseball, Κρίκετ, πάλη κ.α.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς του προγράμματος (www.healthykids.gr/summerschool) οι οποίοι βοήθησαν να διατηρηθεί η συνδρομή συμμετοχής στα χαμηλότερα επίπεδα χωρίς όμως να γίνουν εκπτώσεις στην ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης.
Με εκτίμηση

Δρ. Γεροδήμος Βασίλειoς
Αναπληρωτής καθηγητής ΤΕΦΑΑ-ΠΘ

Summer School ΤΕΦΑΑ Θεσσαλίας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ