Πραγματοποιήθηκε η απονομή πτυχίων και διπλωμάτων σε σπουδαστές της σχολής Εκκλησιαστικής Βυζαντινής Μουσικής της Ι.Μ. Σταγών και Μετεώρων

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 25 Ιουνίου 2022 το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Οσίων Μετεωριτών Πατέρων Καλαμπάκας η απονομή πτυχίων και διπλωμάτων σε σπουδαστές της Σχολής Εκκλησιαστικής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων.

Τα πτυχία στους σπουδαστές απένειμε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος, ο οποίος απευθυνόμενος προς τους σπουδαστές τους συνεχάρη για την πρόοδό τους και την επιτυχία τους στις εξετάσεις και τους είπε ότι, για να γίνει κανείς καλός ψάλτης, δεν αρκεί μόνο η θεωρία, αλλά πρέπει να εξασκηθεί κιόλας. Πρέπει οι σπουδαστές να πηγαίνουν στα ψαλτήρια των ναών και να ψέλνουν, ανεξαιρέτως αν κάνουν και λάθη. Επίσης, ο κ. Θεόκλητος είπε πως οι ναοί έχουν ανάγκη από ψάλτες και όλοι όσοι αποφοιτούν από τη σχολή πρέπει να αναλαμβάνουν κι ένα ψαλτήρι ναού και να μην πηγαίνουν στους ναούς περιστασιακά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ