Καλώς τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Έxει καταντήσει η χώρα μας μία απέραντη τρούμπα, αφού τα σάλια μας τρέχουνε μόλις δούμε τίποτα τουρίστες ώστε να τους εξυπηρετήσουμε για να καθίσουνε να γευματίσουνε στο δικό μας το εστιατόριο ή στο ξενοδοχείο. Τώρα θα μου πείτε, ότι μας φέρνουν συνάλλαγμα από έξω, στους δύσκολους καιρούς που ζούμε. Ναι μεν αλλά!!!

Πριν μερικές δεκαετίες η βαριά βιομηχανία της χώρας μας ήταν η γεωργία, μαζί με την κτηνοτροφία και την αλιεία ο λεγόμενος πρωτογενής τομέας, ύστερα ακολουθούσανε οι βιομηχανίες στις οποίες εργαζόταν ένα πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού και οι μικρές βιοτεχνίες που απασχολούσαν λιγότερους εργαζόμενους, που συντηρούσαν όμως τις οικογένειες τους με αξιοπρέπεια. Εμείς όμως θέλουμε να γίνουμε πλούσιοι με λίγο κρασί λίγο θάλασσα και το “αγόρι μου”.

Ναι η βαριά βιομηχανία της χώρας μας σήμερα θεωρείται ο τουρισμός, όλες οι τουριστικές περιοχές της πατρίδας μας τα τουριστικά θέρετρα δεν απευθύνονται στους Έλληνες πολίτες αλλά στους ξένους, οι τιμές είναι πανάκριβες, απλησίαστες, ελάχιστες ελληνικές οικογένειες μπορούνε να απολαύσουνε τις ελληνικές θάλασσες μας όπως επίσης και τον υπέροχο ήλιο μας όσο για τις νοστιμιές της ελληνικής κουζίνας η μυρωδιά και μόνο μας χορταίνει.
Οι Έλληνες λοιπόν, τους καλοκαιρινούς μήνες υπηρετούνε στην κυριολεξία τους αλλοδαπούς τουρίστες, αυτό με ενοχλεί. Τους ανθρώπους του μόχθου και της εργασίας θα πρέπει να τους σεβόμαστε εμείς πρώτοι και μιλάω για τους εργοδότες του τουρισμού, γιατί τώρα τελευταία μας λένε ότι δεν βρίσκουν και προσωπικό.

Εγώ προσωπικά είμαι υπέρ του τουρισμού, αυτό να το ξεκαθαρίσουμε, αυτό που με ενοχλεί είναι το κατάλοιπο του ραγιά. Θα τους καλοδεχτούμε θα τους διευκολύνουμε όσο μπορούμε να περάσουνε τις διακοπές τους καλά, υπό έναν όρο όμως, σεβασμό στην χώρα και στους ανθρώπους που σας φιλοξενούν, δεν είμαστε στην ταινία ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ στην Τρούμπα.
Αγαπητοί ραγιάδες Κοτζαμπάσηδες του τουρισμού είστε βαθιά νυχτωμένοι.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΪΟΥ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ