Διαβάστε στα «Μετέωρα»: Η καρδιά των αποδήμων χτυπά στην Καλαμπάκα

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Με κύριο θέμα το 13ο Παγκόσμιο Συνέδριο και Αντάμωμα Θεσσαλών, που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 29 έως 31 Ιουλίου στην Καλαμπάκα, κυκλοφορεί η εφημερίδα «Τα Μετέωρα». «Η αξιοποίηση των τοπικών προϊόντων και των εναλλακτικών μορφών τουρισμού ως μέσα ανάπτυξης του Δήμου Μετεώρων» είναι το θέμα του συνεδρίου, που φέτος πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας και συνδιοργανώνεται από την Παγκόσμια Συνομοσπονδία Θεσσαλών, τον Δήμο Μετεώρων, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την ΠΕΔ Θεσσαλίας.

Στη συμπλήρωση 28 χρόνων ανελλιπούς κυκλοφορίας της εφημερίδας “Τα Μετέωρα” αναφέρεται στο άρθρο του ο Εκδότης Νικόλαος Βασ. Μπακόλας, σημειώνοντας ότι άντεξε στον χρόνο και εξελίχθηκε μέσα σε αυτόν.

Η Έφη Δούλη φιλοξενεί στα Πρόσωπα τον συγγραφέα Βασίλη Τσιάμη, που μιλά για το βιβλίο του “54 ημέρες. Η πολιορκία και η άλωση της Κωνσταντινούπολης”.

Σχόλια και παραπολιτικά αυτή την εβδομάδα στο Πολιτικό Καφενείο του Γιώργου Μπακόλα και στον Τύπο & Υπογραμμό του Γιάννη Ψαρρή.

Διαβάστε επίσης πλούσια ρεπορτάζ από την τοπική επικαιρότητα.

Τις απόψεις τους για θέματα επικαιρότητας και άλλα ενδιαφέροντα και σημαντικά καταθέτουν οι: Χρήστος Γκερέκος, Σωτήρης Χατζηγάκης, Βασίλειος Παππάς, Χριστίνα Λευτέρη, Απόστολςο Αλεξίου, Γιώργος Τσιάκαλος, Γιώργος Γεωργίου.

Στο δισέλιδο Υγεία & Ομορφιά διαβάστε : Θρέφοντας τα παιδιά μου στις διακοπές το καλοκαίρι – β΄ μέρος (Βασιλική Κέφου – Διαιτολόγος – Διατροφολόγος), Ξυπνάω και νιώθω πιασμένο το σώμα, τι να κάνω; (Ιωάννης Α. Νάτσης – Φυσικοθεραπευτής), Πολύποδες, τι είναι, που εντοπίζονται και αντιμετώπιση (Μαρίνα Αθ. Καραθανάση – Λογοθεραπεύτρια), Αισθητικές περιποιήσεις με φύκια (Φανή Λουτριώτη – Αισθητικός).

Στα αθλητικά δείτε την τοπική επικαιρότητα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ