Κλιμάκιο της “Δύναμης Ευθύνης” στις πληγείσες περιοχές του Δήμου Μετεώρων

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Κλιμάκιο της “Δύναμης Ευθύνης” βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στις πληγείσες περιοχές του Δήμου μας, μέσα στην πόλη και στα γύρω χωριά, προκειμένου αφενός να συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις στην αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε η κακοκαιρία, αφετέρου δε να καταγράψει ακριβώς τα προβλήματα που προκλήθηκαν.

Στο κλιμάκιο συμμετείχαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Ζώης Χαλατσάκης, Κώστας Παπάντος, Μαρία Φροσυνάκη, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καλαμπάκας Σάκης Σινάνης, καθώς και ο υποψήφιος δημοτικοί σύμβουλος της παράταξης Χρήστος Χαρμπέας.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές, τα Σώματα Ασφαλείας, τους τεχνικούς της ΔΕΗ και όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια αποκατάστασης των ζημιών, έτσι ώστε να καταστεί η πόλη και πάλι λειτουργική.

Αυτή η ώρα δεν είναι ώρα απόδοσης ευθυνών, κάτι το οποίο θα γίνει στην ώρα του, αλλά συντονισμού και συνεργασίας ώστε να είμαστε έτοιμοι και να αποτρέψουμε ανάλογα φαινόμενα το χειμώνα που μας έρχεται.

Η “Δύναμη Ευθύνης” σοβαρά και υπεύθυνα θα καταθέσει τις δικές της προτάσεις στο δημόσιο διάλογο μέσα στις αμέσως επόμενες ημέρες και εβδομάδες.

Δύναμη Ευθύνης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ