Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η καλοκαιρινή εκδήλωση του Συλλόγου “Παπαθύμιος Βλαχάβας”

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Την καλοκαιρινή του εκδήλωση πραγματοποίησε την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022, παραμονή της εορτής του Προφήτη Ηλία, ο Mορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος «Παπαθύμιος Βλαχάβας» στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου του χωριού.
Τον κόσμο καλωσόρισε στην αρχή η πρόεδρος του Συλλόγου Δήμητρα Μησιάρη η οποία ευχαρίστησε όλους όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση αλλά και όλους όσοι βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί το Καλοκαιρινό Πανηγύρι της Βλαχάβας. Στη συνέχεια ακολούθησαν χορευτικές επιδείξεις από τα δύο χορευτικά του Συλλόγου, μικρό και επιδείξεων, που παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς και καταχειροκροτήθηκαν από τους παραβρισκόμενους.
Πριν η ορχήστρα αναλάβει να διασκεδάσει τον κόσμο σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν: Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Τρικάλων Κατερίνα Παπακώστα, ο Αντιπεριφειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας Γιάννης Μπουτίνας, η υποψήφια Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Χαρά Ξάνθη, ο επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Ευθύνης» και υποψήφιος Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βλαχάβας Γιώργος Ντιναπόγιας αλλά και η δασκάλα του χορευτικού Ελένη Δημητρίου.
Μετά από τα χορευτικά και τους χαιρετισμούς η ορχήστρα με τον Γιάννη Ντόνα στο κλαρίνο και τον Ευριπίδη Σακελλαρίου στο τραγούδι ανέλαβε τη διασκέδαση τον κόσμου που γέμισε την πίστα από τα πρώτα τραγούδια.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ