Ο «Μπάλλος» ξεκίνησε …κι ο Γιάννης Μπουτίνας βγήκε στα ποτάμια

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Από το απόγευμα της Πέμπτης και από το ξημέρωμα της Παρασκευής βρέθηκε σε ποτάμια και ρέματα της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Μετεώρων ο Περιφερειακός Σύμβουλος και μέλος του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Π. Ε. Τρικάλων Γιάννης Μπουτίνας.

Ο κ. Μπουτίνας επισκέφτηκε την περιοχή των Χασίων ,την ευρύτερη περιοχή Διάβας και Σαρακίνας καθώς και την περιοχή της Θεόπετρας και είδε από κοντά την κατάσταση, η οποία σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλή και χωρίς προβλήματα για τους κατοίκους.

Παρεμβάσεις της Περιφέρειας Θεσσαλίας έγιναν σε πολλά σημεία που στο παρελθόν υπήρξαν προβλήματα, τόσο με αντιπλημμυρικά έργα όσο με το χτίσιμο νέων γεφυριών και αναχωμάτων και έχει βελτιωθεί αισθητά η κατάσταση. Επίσης έχουν θωρακισθεί τα ποτάμια και οι περισσότεροι χείμαρροι.

Οι παρεμβάσεις εκ μέρους της Περιφέρειας Θεσσαλίας κα της ΠΕ Τρικάλων συνεχίζονται και θα συνεχιστούν στο μέλλον, ώστε οι δημότες να νιώθουν ασφαλείς, με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα από τις έντονες κακοκαιρίες και τις φυσικές καταστροφές.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ