Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας: Ρομποτική με τα Γυμνάσια του Δήμου Μετεώρων

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Η Βιβλιοθήκη καλεί τα Γυμνάσια του Δήμου Μετεώρων να δηλώσουν συμμετοχή σε ερ-γαστήριο Ρομποτικής με το εκπαιδευτικό πακέτο Spike Prime το οποίο είναι σχεδιασμένο για τάξεις Β’ και Γ’ Γυμνασίου.
Το SPIKE Prime συνδυάζει τα διάσημα τουβλάκια LEGO, ένα ισχυρό προγραμματιζόμε-νο ‘εγκέφαλο’ πολλαπλών θυρών, γλώσσα προγραμματισμού, που βασίζεται στο Scratch, και μαθήματα STEAM (Επιστήμη, Τεχνολογία, Μηχανική, Τέχνες και Μαθηματικά) που ενισχύουν την αυτοπεποίθηση και τη κριτική σκέψη των μαθητών. Τα μαθήματα συνδυάζουν κατασκευή και προγραμματισμό, διευκολύνοντας την εισαγωγή των μαθητών στην συλλογή και ανάλυση δεδομένων και στην επίλυση προβλημάτων με εφαρμογή στον πραγματικό κόσμο.
Καθώς η Βιβλιοθήκη διαθέτει τις απαραίτητες υποδομές για να υποστηρίξει την εξ’ α-ποστάσεως εκπαίδευση, κάποια από τα πακέτα που έχει στην κατοχή της, θα διατεθούν στα σχο-λεία με σκοπό την εξοικείωση των μαθητών με τη ρομποτική και τις νέες τεχνολογίες.
Ο κύκλος των μαθημάτων διαρκεί έξι εβδομάδες. Για πληροφορίες και εκδήλωση ενδια-φέροντος μπορείτε να καλέσετε στο: 24320.23041-3

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ