Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καλαμπάκας συμμετέχει δυναμικά στη συγκέντρωση κατά του Νομοσχεδίου «Άργος» – Αναχώρησε το λεωφορείο

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καλαμπάκας πρωτοστατεί σε επίπεδο Θεσσαλίας και συμμετέχει δυναμικά στην Πανθεσσαλική συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του νομοσχεδίου για τα ζώα συντροφιάς «Άργος», που διοργανώνεται σήμερα το απόγευμα στις 7:00 μ.μ. στο Αλκαζάρ στη Λάρισα.

Για τη Λάρισα αναχώρησε από την πόλη μας λίγο μετά τις 5.00 μ.μ. ένα λεωφορείο, το οποίο διέθεσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καλαμπάκας.

Οι φίλοι του κυνηγιού αντιδρούν στο Νομοσχέδιο «Άργος», που προωθεί το Υπουργείο Εσωτερικών και προβλέπει τη στείρωση όλων των δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς, τονίζοντας ότι το ποσοστό των αδέσποτων κυνηγόσκυλων που υπάρχουν σε όλα τα κυνοκομεία της χώρας δεν ξεπερνά το 1%.

Μεγάλες είναι επίσης και οι αντιδράσεις για τον περιορισμό της εκτροφής σκύλων από ερασιτέχνες, ενώ πολλοί κυνηγοί διεκδικούν το δικαίωμα να συνεχίσουν να μεταφέρουν τα σκυλιά που χρησιμοποιούν στο κυνήγι σε κλουβιά, κρεμασμένα εκτός αυτοκινήτου. Οι κυνηγοί ζητούν επίσης μετ’ επιτάσεως να μπορούν να συμμετέχουν στην επιτροπή παρακολούθησης εφαρμογής του νομοσχεδίου κατ’ αντιστοιχία με τις φιλοζωικές οργανώσεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ