Το Μουσείο Ελληνικής Παιδείας Καλαμπάκας επισκέφτηκε η Γιάννα Αγγελοπούλου [Βίντεο]

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Τον τεράστιο πλούτο του Μουσείου Ελληνικής Παιδείας της Καλαμπάκας είχε την ευκαιρία να δει για λίγα λεπτά από κοντά σήμερα το μεσημέρι η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγελλοπούλου.

Η επίσκεψή της πραγματοποιήθηκε μετά από την πρόταση που κατέθεσε ο ιδρυτής του Μουσείου, Παύλος Μπαλογιάννης, για την ευρύτερη ανάδειξη του ρόλου της Παιδείας στην Ελληνική Επανάσταση, όπως αναδεικνύεται μέσα από την πολύτιμη συλλογή που φιλοξενείται στο Μουσείο. Η ανάδειξη αυτή προτείνεται να γίνει με τη μεταφορά υλικού της έκθεσης σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Η κ. Αγγελοπούλου έτυχε θερμής υποδοχής από τον κ. Μπαλογιάννη, τον Δήμαρχο Μετεώρων, τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, καθώς και από τον συμπολίτη μας Δάσκαλο και Διευθυντή του 30ού Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων Βασίλη Νάστο, ο οποίος προ ετών στο εξωτερικό είχε αναλάβει την εκπαίδευση των παιδιών της.

Έδειξε ότι γνώριζε για τον πλούτο που διαθέτει η συλλογή του κ. Μπαλογιάννη, ο οποίος ανέλαβε στη συνέχεια να την ξεναγήσει, τονίζοντας τα σημαντικότερα ιστορικά βιβλία που φιλοξενούνται στο Μουσείο.

Σημειώνεται ότι ο Δήμαρχος Μετεώρων κ. Αλέκος ζήτησε από την κ. Αγγελοπούλου να ενταχθεί η πόλη της Καλαμπάκας σε αυτές που θα διοργανώσουν εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ