Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας: Αποφοίτηση κτηνοτρόφων εκπαιδευτικού προγράμματος από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Σε εύθυμο κλίμα ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020 ο δεύτερος κύκλος των δωρεάν σεμιναρίων προς επαγγελματίες κτηνοτρόφους από τη Σχολή Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της ΑΓΣ με τίτλο «Πρόγραμμα βιωματικής εκπαίδευσης και συμβουλευτικής προς επαγγελματίες κτηνοτρόφους». Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν από τη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας σε συνεργασία με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης.

Το πρόγραμμα διδασκαλίας, διάρκειας 48-54 ωρών σε διάρκεια 8 μηνών, είχε ως σκοπό την κατάρτιση των κτηνοτρόφων και την εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών στις κτηνοτροφικές μονάδες, βελτιώνοντας την παραγωγή των γαλακτοκομικών προϊόντων και των προϊόντων κρέα-τος. Επιπλέον, υλοποιήθηκε εξειδικευμένο βιωματικό σεμινάριο για τους αποφοίτους του περσι-νού κύκλου σεμιναρίων επικεντρωμένο σε θέματα γενετικής βελτίωσης, εγκαταστάσεων και ζω-ικού κεφαλαίου και επιλογής μηχανολογικού εξοπλισμού.

Οι συμμετέχοντες, αφού παρακολούθησαν το τελευταίο μάθημα του κύκλου, έλαβαν στη συνέχεια σχετική πιστοποίηση από την ΑΓΣ Θεσσαλονίκης.

Ευχαριστούμε την ΑΓΣ για τη συνεργασία, καθώς και τους συμμετέχοντες στο πρόγραμ-μα και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στα επαγγελματικά τους σχέδια.

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ