1.019 συμβάσεις για γυμναστές, καθηγητές, τεχνίτες – 14 θέσεις στη ΔΕΥΑ Καλαμπάκας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Θέσεις εποχικού προσωπικού σε Δήμους, Δημοτικές επιχειρήσεις και Νομικά Πρόσωπα ενέκριναν με ΚΥΑ οι συναρμόδιοι υπουργοί Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Μεταξύ άλλων δήμων και Δημοτικών επιχειρήσεων εγκρίνεται και η πρόσληψη 14 ατόμων στην ΔΕΥΑ Καλαμπάκας. Δείτε αναλυτικά την κατανομή βάσει του πίνακα που δημοσίευσε το «Έθνος-Εργασία».

Χίλιες δεκαεννέα (1019) θέσεις εποχικού προσωπικού σε δήμους, δημοτικές επιχειρήσεις και νομικά πρόσωπα ενέκριναν με Koινές Υπουργικές Αποφάσεις οι συναρμόδιοι υπουργοί Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Ειδικότερα, 693 Θέσεις αφορούν εργατικό και τεχνικό προσωπικό, χειριστές μηχανημάτων και οδηγούς, οι οποίοι θα απασχοληθούν με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα των OTA α’ βαθμού και των Νομικών τους Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου, για το χρονικό διάστημα των οκτώ μηνών. Από τις συγκεκριμένες προσλήψεις θα προκληθεί δαπάνη ύψους περίπου 6,5 εκατ. ευρώ, η οποία θα επιβαρύνει αποκλειστικά τα ίδια έσοδα ανταποδοτικού χαρακτήρα που εισπράττουν οι OTA και τα ΝΠΙΔ. Οι προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ και θα προκηρυχθούν απευθείας από τους εν λόγω φορείς.
Eπίσης, εγκρίθηκαν 142 Θέσεις για τη στελέχωση Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου, τα οποία παρέχουν υπηρεσία έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους. Εξ αυτών, 114 θέσεις αφορούν απασχόληση με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, ενώ οι υπόλοιπες 28 με συμβάσεις μίσθωσης έργου. Οι επιτυχόντες θα προσληφθούν για το χρονικό διάστημα των οκτώ, εννέα ή έντεκα μηνών και θα επιλεγούν από τις ειδικότητες των μουσικών, εικαστικών, καλλιτεχνών θεάτρου και κινηματογράφου.
Στο μεταξύ, εκδόθηκε και η ΚΥΑ, σύμφωνα με την οποία θα προσληφθούν 184 Καθηγητές Φυσικής Αγωγής διαφόρων ειδικεύσεων σε OTA α’ βαθμού και Νομικά τους Πρόσωπα Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου. Το προσωπικό θα απασχοληθεί στο πλαίσιο των «Προγραμμάτων Άθληση για όλους (ΠΑγΟ)» για το έτος 2015 και θα υπογράψουν σύμβαση με τον φορέα υλοποίησης των προγραμμάτων διάρκειας έως τρεις μήνες και με ωριαία αποζημίωση.

PINAKAS_PROSLHPSEIS_1

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ