Στον Δήμαρχο Μετεώρων για πρόβλημα με αγωγό ύδρευσης κάτοικοι της Κρανιάς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Του ΓΙΑΝΝΗ ΨΑΡΡΗ

Με τον Δήμαρχο Μετώρων κ. Θοδωρή Αλέκο συναντήθηκαν σήμερα Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019 το πρωί κάτοικοι της Κρανιάς (της συνοικίας Αγίας Παρασκευής Κρανιάς) συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο τού χωριού κ. Δημήτρη Μάνια και του επέδωσαν υπόμνημα για το πρόβλημα που υπάρχει στον αγωγό ύδρευσης από Κονάκια μέχρι Κρανιά.

Ο Δήμαρχος τους υποσχέθηκε ότι θα γίνει πρώτα η μελέτη και μετά η κατασκευή νέου αγωγού.

Πριν από λίγο καιρό στη στήλη μου στην εφημερίδα “Τα Μετέωρα” με τίτλο “Τύπος και Υπογραμμός” είχα γράψει το παρακάτω σχόλιο:

Προς Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη: Η Περιφέρεια Θεσσαλίας κάνει εργασίες -και καλώς κάνει, μάλιστα άργησε- για να αστφαλτροστρωθεί ο δρόμος από την Κρανιά μέχρι τα Κονάκια που είναι κακής βατότητας χωματόδρομος. Στο δρόμο όμως αυτό περνάει σωλήνας νερού από τον οποίο υδρεύεται η συνοικία (μαχαλάς) της Αγίας Παρασκευής του χωριού. Επειδή όταν τοποθετούσαν τους σωλήνες εκτός από άμμο (;) έριχναν και πέτρες μέσα στο χαντάκι υπήρξαν και υπάρχουν πολλά προβλήματα με σπασίματα τα οποία είναι δύσκολο να βρεθούν, μήπως είναι εφικτό σε συνεργασία με το Δήμαρχο και τη ΔΕΥΑΜ να τοποθετηθούν νέοι σωλήνες; Έτσι και το χωριό θα έχει νερό και δε θα σκάβεται ο καινούργιος δρόμος για να βρεθούν οι διαρροές νερού. Είνα κρίμα να υπάρχει αρκετό νερό με φυσική ροή και να οδεύει προς το ποτάμι και όχι προς τις βρύσες των σπιτιών. Ιδέα ρίχνω.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ