Δελτίο τύπου του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα-Ανεξάρτητος Δήμος» του υποψηφίου δημάρχου του Δήμου Μετεώρων Θοδωρή Αλέκου

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Για άλλη μια φορά ο σημερινός δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων κ. Σινάνης σε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης απέδειξε ότι η σημερινή δημοτική αρχή στερείται αυτοδιοικητικής κουλτούρας και αυτοδιοικητικής συνείδησης.

Αν υπήρχε βραβείο « χρυσό βατόμουρο» για πολιτική ορολογία αυτής της εβδομάδας τότε ο δήμαρχος κ. Σινάνης θα το είχε κατοχυρώσει δίχως αμφισβήτηση!

Μίλησε για όλα λοιπόν ο δήμαρχος ,με απόλυτα ρηχή σκέψη αξιολόγησε για μια ακόμη φορά και την πρόσφατη αποχώρηση του πρώτου σε ψήφους δημοτικού συμβούλου κ. Καλτσούδα,τη στιγμή που πριν από λίγο καιρό εκθείαζε το πολιτικό μέγεθός του λέγοντας ότι η περίπτωση Καλτσούδα δεν έχει καμία σχέση με τις δύο άλλες αποχωρήσεις. Εκτός αυτού απαξίωσε τις καταγγελίες του κ. Καλτσούδα λέγοντας πως είναι προϊόν άλλου και σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζουν τον κ. Καλτσούδα. Αυτό κι αν δεν λέγεται «περδίκλωμα» της λογικής!

Μιλώντας για μια σειρά έργων: Όμβρια στο νέο σχέδιο πόλεως, Πάρκο, Ταρτάν, Φυσικό Αέριο, Ύδρευση, Άρδευση έδωσε την εντύπωση ότι είναι ένας τοπικός πρωθυπουργός!
Κύριε Δήμαρχε πρέπει επιτέλους να καταλάβετε ότι ο προεκλογικός αγώνας δεν είναι ΠΑΣΑΡΕΛΑ ιδιοτέλειας και προσωπικών συμφερόντων! Οι πολίτες δεν ενδιαφέρονται πλέον για μεγάλα λόγια αλλά για αποτελέσματα.

Κύριε Δήμαρχε, η διαφορά της κεντρικής πολιτικής σκηνής με την Αυτοδιοίκηση είναι ότι, η αυτοδιοίκηση είναι μεράκι! Οι παρατηρήσεις των πολιτών που εσείς αγνοείτε συστηματικά , είναι το «λίπασμα» της επιτυχίας! Η αυτοδιοίκηση πρέπει να λειτουργεί σαν το αμορτισέρ της κοινωνίας. Είναι αυτή που δέχεται τους κραδασμούς και κρατάει το όχημα της κοινωνίας εντός των ορίων του δρόμου. Για να γίνει αυτό πρέπει να είσαι καλός αυτοδιοικητικός . Όταν σ’αγαπάει ο κόσμος σου εναποθέτει ευθύνη. Η αγάπη είναι ευθύνη. Ο Δήμος Μετεώρων δεν θέλει κομματάρχη δήμαρχο!

Οι συμπολίτες μας κύριε δήμαρχε θα ψηφίσουν με κριτήρια αυτοδιοικητικά και όχι κομματικά. Εμάς δεν θα μας βάλει μέσα κανένα κομματικό αμπάρι. Εσείς κύριε δήμαρχε ανήκετε στη σφαίρα του κομματικού θαλαμοφύλακα, από εκεί αντλείτε δύναμη. Εμείς έχουμε ως ιδεολογία την ιδεολογία της κοινωνίας. Το πιο πλειοψηφικό κόμμα είναι η παράταξη της κοινωνίας!

Το κλειδί της επιτυχίας για μας είναι η βαθιά κατανόηση των παραμελημένων εννοιών του δημόσιου χώρου, της κυκλοφορίας , των υποδομών, της ασφάλειας! Για μας ο πολίτης έχει ανάγκη ανακούφισης από την συνδρομή του δήμου σε τοπικά θέματα ,ως ένα ελάχιστο αντίβαρο στην οικονομική δυσκολία της εποχής της κρίσης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το ζητούμενο πλέον είναι να μπορέσει ο πολίτης, έστω και εκ των υστέρων, αφού βλέπει με βεβαιότητα ότι τον κορόιδεψαν, τον αγνόησαν, τον απαξίωσαν, να καταλάβει και να τους στείλει στα σπίτια τους. Αν δεν το αντιληφθεί τώρα, θα έρθει μια πολύ σκληρότερη πραγματικότητα την οποία πλέον δεν θα μπορεί να αγνοήσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ