Απεβίωσε η συντοπίτισσά μας Γεωργία Μπέλλου, καθηγήτρια του ΤΕΙ Πατρών

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών, μετά από σύντομη μάχη που έδωσε, η συντοπίτισσά μας διδάσκουσα στο ΑΤΕΙ της Πάτρας Γεωργία Μπέλλου, η οποία καταγόταν από την Κρύα Βρύση. Η εκλιπούσα είχε πάρει άδεια πριν από δυο εβδομάδες για λόγους υγείας, αλλά κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τη σοβαρότητα του προβλήματος που αντιμετώπιζε.

Η κηδεία της έγινε στις 10.30 το πρωί της Δευτέρας από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πατρών.

Η Γεωργία Μπέλλου ήταν παντρεμένη με τον Ιωάννη Γιαννακόπουλο, με τον οποίο απέκτησαν δυο παιδιά, τον Λάμπρο και την Ελισάβετ.

Η εκλιπούσα δίδασκε επί σειρά ετών στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Πάτρας και ήταν ιδιαίτερα αγαπητή τόσο μεταξύ των συναδέλφων της, όσο και των σπουδαστών της σχολής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, η Γεωργία Μπέλλου πριν από δυο εβδομάδες ζήτησε και πήρε άδεια από το Τμήμα, καθώς είχε πόνους στη μέση της, για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις.

Η εκλιπούσα ήταν Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών, με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Διαχείριση Τεχνικών Έργων του ΕΑΠ. Από το 1995 παρείχε εκπαιδευτικό έργο στο ΤΕΙ Παρ. Πάτρας σαν Εργαστηριακός Συνεργάτης και σαν Πανεπιστημιακός Υπότροφος.

Κατά το διάστημα 1985-1990 παρείχε διδακτικό και ερευνητικό έργο σαν Ειδικός Μεταπτυχιακός Υπότροφος, στο Εργαστήριο Ηλεκτρομηχανικής Μετατροπής Ενέργειας του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών. Είχε συμμετοχή στην εργαστηριακή εκπαίδευση, σε 2 ερευνητικά προγράμματα, 1 δημοσίευση και 2 διπλωματικές εργασίες.

Εκπαιδευτικό έργο παρείχε επίσης το διάστημα 1994-1998 σαν ωρομίσθιος εκπαιδευτικός στο ΙΕΚ Πατρών με αντικείμενα Χρήση Η/Υ και Ηλεκτρικές Μετρήσεις και σαν εισηγητής σε σεμινάρια επαγγελματικής κατάρτισης του ΕΛΚΕΠΑ το διάστημα 1987-1996.

Από το 1984 ήταν ελεύθερος επαγγελματίας με δραστηριότητα και έργα. Από το 1998 μέχρι σήμερα είχε συμμετάσχει σε 7 ευρωπαϊκά προγράμματα/έργα περιφερειακής και εθνικής εμβέλειας. Ήταν στο Εθνικό Μητρώο Πιστοποιημένων Αξιολογητών (ΕΜΠΑ 2014) του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, συμμετείχε ως αξιολογητής σε πρόγραμμα της εταιρείας Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτ. Ελλάδας, Ηπείρου, Ιονίων νήσων και σαν αξιολογητής στην κατηγορία των ειδικών επενδύσεων του Ν. 1892/90 και 2601/98.

Έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια και συνέδρια (και ως εισηγήτρια) και στη συγγραφή δύο βιβλίων.

Διετέλεσε εκλεγμένο μέλος του ΔΣ του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανολόγων-Ηλεκτρολόγων/Δυτ. Ελλάδας (2004-06, 2006-09).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ