Ένα πεζοδρόμιο περιμένει εδώ και τρία χρόνια αποκατάσταση

-

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Μετά το τέλος του αγιασμού στην Ξυλογλυπτική Σχολή Καλαμπάκας το κύριο σημείο στο οποίο επικεντρώθηκαν οι ομιλίες του Σεβασμιωτάτου Σταγών και Μετεώρων αλλά και των αντιδημάρχων που παραβρέθηκαν ήταν η σπουδαιότητα της Σχολής και η σημασία της για την Καλαμπάκα αλλά και η στήριξή και η όσο το δυνατόν καλύτερη προβολή της.

Στο τέλος μίλησε ο Διευθυντής της Σχολής κ. Σωτήρης Ζαμπούρας και ζήτησε ένα και μόνο πράγμα, την αποκατάσταση του πεζοδρομίου που βρίσκεται έξω από τη σχολή. Όπως είπε ο διευθυντής εδώ και τρία χρόνια ζητά από τον Δήμο Καλαμπάκας να γίνει το έργο όμως όπως είδαμε κι εμείς και θα δείτε κι εσείς στις φωτογραφίες το πεζοδρόμιο παραμένει «γυμνό».

Ο κ. Ζαμπούρας προσπάθησε με πολύ κομψό τρόπο να πάρει από τους τρεις αντιδημάρχους που παραβρέθηκαν στον αγιασμό την υπόσχεσή ότι θα προσπαθήσουν να προωθήσουν το θέμα πλακόστρωσης του πεζοδρομίου που βρίσκεται έξω από τη σχολή. Το αποτέλεσμα ήταν και οι τρεις να υποσχεθούν πως θα εξετάσουν το θέμα.

Και ερχόμαστε τώρα να αναρρωτηθούμε:

Τόσο δύσκολο είναι να πλακοστρωθεί το πεζοδρόμιο έξω από την μοναδική σε όλη την Ελλάδα Ξυλογλυπτική Σχολή Καλαμπάκας, μια σχολή που όλοι, μα όλοι, στους λόγους τους τονίζουν πως πρέπει να προβληθεί και να στηριχτεί;

Η πλακόστρωση του πεζοδρομίου δεν είναι θέμα προβολής αλλά και λειτουργικότητας της Σχολής;

Η πλακόστρωση αυτού του πεζοδρομίου δεν είναι υποχρέωση του Δήμου Μετεώρων;

Στα ερωτήματα αυτά δεν περιμένουμε καμία απάντηση όμως περιμένουμε η υπόσχεση των τριών αντιδημάρχων που παραβρέθηκαν στον αγιασμό της Σχολής, και κοίταζαν στα μάτια τον διευθυντή, να γίνει πράξη και να μην είναι προεκλογική. Και περιμένουμε όχι μόνο να εξετάσουν το θέμα και να μείνουν εκεί, αλλά να γίνει πράξη επιτέλους η πλακόστρωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ