Στις 10 Ιουλίου οι εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμπάκας

-

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Περισσότεροι από 20 έμποροι της Καλαμπάκας παραβρέθηκαν απόψε στη Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου, που έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου.

Μετά από τη συζήτηση αποφασίστηκε οι εκλογές να διεξαχθούν την Τρίτη 10 Ιουλίου, ενώ οι υποψηφιότητες θα μπορούν να κατατεθούν μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα.

Πάντως, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα δηλώσεις του, υποψήφιος στις εκλογές δεν θα είναι ο απερχόμενος Πρόεδρος Θεολόγης Μαντάρας (θα είναι μόνο για την εκπροσώπηση στην Ομοσπονδία).

Στη συνεδρίαση έγινε γνωστό από την Κασσιανή Χονδρού, η οποία θα είναι μία εκ των υποψηφίων για το νέο Δ.Σ., ότι μέχρι σήμερα εγγράφηκαν στον Εμπορικό Σύλλογο 64 μέλη.

Επίσης, κατά τη διάρκεια των εγγραφών οι έμποροι απαντούσαν και σε ερωτηματολόγιο σχετικά με διάφορα θέματα που τους απασχολούν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε η κ. Χονδρού, από τους 61 εμπόρους που απάντησαν στο ερωτηματολόγιο, οι 32 δήλωσαν ότι δεν είναι ικανοποιημένοι από τον Εμπορικό Σύλλογο, ενώ 20 δήλωσαν αρκετά ικανοποιημένοι και 9 πολύ έως πάρα πολύ ικανοποιημένοι.

Ενδιαφέρον ήταν και το ερώτημα για τον τζίρο των καταστημάτων, καθώς 45 δήλωσαν ότι είναι λίγο έως πολύ λιγότερος σε σχέση με πέρυσι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ