Παραμένουν τα ερωτηματικά για την πεζογέφυρα Καλαμπάκας – Διάβας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Άγνωστο παραμένει το χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση της τοποθέτησης της πεζογέφυρας στη γέφυρας Καλαμπάκας – Διάβας στον Πηνειό ποταμό, ενώ επίσης άγνωστη είναι και η ημερομηνία της παράδοσης ολόκληρου του έργου που αφορά στην ανακατασκευή της γέφυρας και της επέμβασης στην κοίτη του ποταμού.

Θυμίζουμε ότι η γέφυρα παραδόθηκε στην κυκλοφορία στις 30 Απριλίου 2017 και έκτοτε υπολείπονταν οι εργασίες στην κοίτη του ποταμού και η τοποθέτηση μεταλλικής πεζογέφυρας στη βόρεια πλευρά της γέφυρας.

Παρόλο που το κυριότερο θέμα για την τοπική κοινωνία ήταν να δοθεί το συντομότερο δυνατό η γέφυρα ξανά στην κυκλοφορία, κάτι που αναμφισβήτητα έγινε σε χρόνο – ρεκόρ, πέρασε πάνω από ένας χρόνος και οι υπόλοιπες εργασίες δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Το σίριαλ με την τοποθέτηση της πεζογέφυρας καλά κρατεί. Στις 7 Φεβρουαρίου 2018 συνεργείο της ανάδοχης εταιρείας τοποθέτησε κάποια από τα βάθρα της, ωστόσο λίγες ημέρες αργότερα τα αφαίρεσε.

Η επανατοποθέτηση των βάθρων άρχισε στις 19 Απριλίου, χωρίς ωστόσο να έχει ολοκληρωθεί μέχρι σήμερα η τοποθέτηση της πεζογέφυρας.

Φυσικά, για την ολοκλήρωση των εργασιών εικάζεται ότι έχουν δοθεί νεότερες παρατάσεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ