«Μετέωρα Για Όλους»: Λίγοι στη συζήτηση για τις επόμενες κινήσεις

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Λίγοι ήταν οι συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στο σημερινό κάλεσμα της Κίνησης Πολιτών «Μετέωρα Για Όλους» για συζήτηση εν όψει της έλευσης της Υπουργού Πολιτισμού Λυδίας Κονιόρδου στην Καλαμπάκα.

Η αδιαφορία και η απουσία αρκετών για διακοπές ήταν οι αιτίες, όπως προσδιορίστηκαν κατά τη συζήτηση, που επικεντρώθηκε στις επόμενες κινήσεις μέχρι την Πέμπτη, ημέρα που εικάζεται ότι θα έρθει η κ. Κονιόρδου στην Καλαμπάκα, παρόλο που δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση ακόμη.

Μετά από συζήτηση αποφασίστηκε να συνταχθεί ένα κείμενο και να γίνουν προσπάθειες τις επόμενες ημέρες να το υπογράψουν φορείς της περιοχής μας.

Η Κίνηση «Μετέωρα Για Όλους» πάντως αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών» και θα επιδιώξει σε κάθε περίπτωση συνάντηση και συζήτηση με την Υπουργό, στην οποία θα επιδοθεί και πλήρης φάκελος με προτάσεις, καταγγελίες κ.λπ.

Θα επιδιωχθεί επίσης να κινητοποιηθούν οι πολίτες αλλά και οι εμπλεκόμενοι με τον τουρισμό φορείς, που απουσιάζουν ωστόσο από τις συναντήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ