Απογευματινό ανθρωπιάς με άρωμα Πασχαλιάς από τις «Φίλες της Αγάπης»

-

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Αθρόα ήταν και σήμερα η συμμετοχή των γυναικών στο απογευματινό που διοργάνωσε το Φιλανθρωπικό Σωματείο της πόλης μας «Φίλες της Αγάπης», ενόψει της μεγάλης εορτής του Πάσχα, αποδεικνύοντας ότι η κοινωνία της Καλαμπάκας δεν έχασε ακόμη την ανθρωπιά της και την αγάπη στον συνάνθρωπο παρά τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Έτσι λοιπόν, από νωρίς σήμερα το απόγευμα στον φιλόξενο και άνετο χώρο του εστιατορίου Palazzo του Κώστα Κουβελά συγκεντρώθηκαν πολλές κυρίες, τις οποίες υποδέχτηκαν με χαμόγελο και αγάπη οι κυρίες του Σωματείου, για να απολαύσουν τον καφέ τους και ταυτόχρονα να συνδράμουν με τον οβολό τους στο σημαντικό έργο που επιτελεί ακούραστα το Σωματείο τόσα χρόνια τώρα, βοηθώντας όσο γίνεται περισσότερες οικογένειες.

Η ζεστή ατμόσφαιρα, η καλή διάθεση, τα πεντανόστιμα εδέσματα, η πλούσια λαχειοφόρος και η τέλεια οργάνωση ήταν τα χαρακτηριστικά μιας ακόμη επιτυχημένης εκδήλωσης.

Φυσικά, η έκπληξη της φετινής εκδήλωσης ήταν τα χορευτικά της Μαρίας Βασιλοπούλου, που έδωσαν μια ξεχωριστή νότα, αφού η αίθουσα γέμισε με χαρούμενες παιδικές φωνούλες και χαμόγελα αλλά πρωτίστως από ένα υπέροχο χορευτικό θέαμα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ποσό που συγκεντρώθηκε θα διανεμηθεί εν όψει των εορτών του Πάσχα σε οικογένειες και ανθρώπους που έχουν ανάγκη οικονομικής ενίσχυσης.

Στον σύντομο χαιρετισμό της η Πρόεδρος του Σωματείου, κ. Νικολέττα Κατσικά, ευχαρίστησε όλες τις παραβρισκόμενες για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο Σωματείο σε όλη την πορεία του, και ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που είναι δύσκολη για όλους. Δεν παρέλειψε δε να ευχαριστήσει θερμά την κ. Μαρία Βασιλοπούλου για την παρουσία των παιδιών της σχολής της στην εκδήλωση.

Είναι αξιέπαινη η προσπάθεια όλων των κυριών του Σωματείου, που με την άψογη συμπεριφορά τους καταφέρνουν να κινητοποιήσουν και να εμφυσήσουν σε πολλές κυρίες τα φιλανθρωπικά τους συναισθήματα, και τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας αναμφισβήτητα είναι ορατά για πολλές οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Ευχόμαστε σε όλες υγεία και δύναμη για να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους. Πολλά συγχαρητήρια όμως αξίζουν και σε όλες τις κύριες που στηρίζουν το έργο του Σωματείου, παρά την οικονομική κρίση, και ανταποκρίνονται σε φιλανθρωπικά καλέσματα, αποδεικνύοντας ότι δεν χάθηκε ακόμη η ανθρωπιά και η συμπόνια στον τόπο μας.

Συγχαρητήρια σε όλες και καλό Πάσχα!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ