Αντίθετο με τη μετονομασία του Πάρκου Θεόπετρας το Τοπικό Συμβούλιο

-

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Συνεδρίασε πριν από λίγη ώρα το Τοπικό Συμβούλιο Θεόπετρας με μοναδικό θέμα την αίτηση της οικογένειας του αδικοχαμένου Aθανασίου Μήτσιου για μετονομασία του Πάρκου Θεόπετρας σε Πάρκο Θεόπετρας – Αθανασίου Μήτσιου, μια που σε αυτό έχασε τη ζωή του εργαζόμενος ως συμβασιούχος στον Δήμο Καλαμπάκας.

Στη συνεδρίαση, εκτός από τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου και τον Πρόεδρο, παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Αντώνης Παπαθανασίου, ο δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Τούλας, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Θεόπετρας Δημήτριος Παπακώστας αλλά και κάτοικοι του χωριού.

Η συζήτηση κράτησε αρκετή ώρα, με τον πατέρα αλλά και τον αδερφό του αδικοχαμένου Σάκη να παραθέτουν τους λόγους για τους οποίους ζητούν τη μετονομασία του Πάρκου και την πλειοψηφία των κατοίκων της Θεόπετρας που παραβρέθηκε στη συζήτηση να μην θέλουν να γίνει η μετονομασία. Σε κάποιο σημείο της συζήτησης τα αίματα άναψαν, και η συζήτηση κινδύνεψε να παρεκτραπεί. Με τη βοήθεια των ψυχραιμότερων όμως τα πνεύματα ηρέμησαν.

Τελικά, η απόφαση που πήρε το Συμβούλιο ήταν κατά της μετονομασίας, και το θέμα πλέον θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας είναι αυτή που θα μετρήσει τελικά, και μπορεί να είναι διαφορετική από την απόφαση που πήρε το Τοπικό Συμβούλιο Θεόπετρας, μια που οι αποφάσεις των Τοπικών Συμβουλίων είναι καθαρά γνωμοδοτικές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ