ΥΛΙΚΑ
- 4 λεπτές φέτες ψωμιού ολικής άλεσης
- 6-7 ντοματίνια
- 2 κ.σ. τυρί κρέμα
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- λίγη κάππαρη
- αλάτι
- πιπέρι
- λίγο γλάσο βαλσάμικου.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβετε τα ντοματίνια στη μέση και τα βάζουμε σε ένα τηγάνι με το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και τα σοτάρετε για 3-4 λεπτά.
Φρυγανίζετε το ψωμί και το κόβετε στη μέση.
Αλείφετε τυρί κρέμα στις φέτες, βάζετε λίγα σοταρισμένα ντοματίνια, κάππαρη και γαρνίρετε με το γλάσο βαλσάμικου.