Η Ε.Σ.ΠΕ.Θ. ευχαριστεί τον Βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Κόκκαλη Βασίλειο

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Αξιότιμε Κύριε Βουλευτά,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τις ΑΜΕΣΕΣ ενέργειές σας στα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο μας, καθώς και τις προσπάθειές σας προκειμένου να συμμερισθούν κι άλλοι συνάδελφοί σας, τη σοβαρότητα και την αναγκαιότητα προβολής των προβλημάτων μας, καθώς επίσης και τη θεσμοθέτηση της Συλλογικής Έκφρασης των Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς αυτή αποτελεί ένα πάγιο αίτημα των Ελλήνων Στρατιωτικών.

Μάλιστα κάποιοι εκ των συναδέλφων σας στη συζήτηση επί της αρχής έθεσαν βέτο στη θεσμοθέτηση των Ενώσεων μιλώντας ακόμα και για διάλυση των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σας αναφέρουμε ενδεικτικώς, ότι η ύπαρξη αντιστοίχων Ενώσεων των Σωμάτων Ασφαλείας, έχουν δοκιμαστεί επιτυχώς στην πράξη για διάστημα άνω των 20 ετών.

Σταθήκατε πραγματικά αρωγός, και οφείλουμε να σας ευχαριστήσουμε.

Συνεπώς η παρούσα επιστολή αποτελεί μια μικρή ένδειξη της εκτίμησης μας προς το πρόσωπό σας, καθώς κάτω από πίεση χρόνου διαθέσατε τον απαραίτητο χρόνο προκειμένου να γίνετε αποδέκτης των όποιων ζητημάτων μας.

Η Θεσμοθέτηση των Ενώσεων πρέπει να γίνει πάνω σε σωστή βάση, με δυνατά θεμέλια για όλους τους συναδέλφους. Άλλωστε στο Υπόμνημα που σας καταθέσαμε μετά τη συνάντησή μας στο γραφείο σας, καταγράφει όλες τις πτυχές του θέματος της θεσμοθέτησης, της συλλογικής έκφρασης των Ελλήνων στρατιωτικών.

Σας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως, αναμένοντας και το αποτέλεσμα της επιτυχημένης τοποθέτησής σας, σε ότι αφορά τη θεσμοθέτηση των Ενώσεων Στρατιωτικών.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος: Στέφανος Κουκουράβας
Ο Γεν. Γραμματέας: Δημήτριος Κούτσικος

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ