Πρώτο βραβείο στο βιβλίο «Φωτιά και Θυσία» του Καλαμπακιώτη Γρ. Σταγέα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Στον καθιερωμένο Πανελλήνιο Διαγωνισμό πεζογραφίας – ποίησης, ο οποίος διενεργείται απ’ την «ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ» εναλλάξ (μία χρονιά διαγωνισμός πεζογραφίας, μία ποίησης), απονεμήθηκε με ομόφωνη απόφαση της εννεαμελούς Κριτικής Επιτροπής το ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ, στον τομέα του διηγήματος, στο «ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑ», συλλογή διηγημάτων του Γρηγόρη Σταγέα.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του Διαγωνισμού, έγινε στην Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της «ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ, στις 4 Φεβρουαρίου 2017.

Απεστάλη απ’ τον βραβευθέντα και εκφωνήθηκε στην εν λόγω εκδήλωση απ’ τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της «Ε.Ε.Λ» κ. Κωνσταντίνο Καρούσο, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή:

«Προς τους διακεκριμένους και καταξιωμένους συναδέρφους: ΠΡΟΕΔΡΟ, ΣΤΕΛΕΧΗ και ΜΕΛΗ του Δ.Σ. της Ε.Ε.Λ.:
Εκφράζω τις θερμότατες ευχαριστίες μου, που, ομόφωνα, τιμήσατε την ταπεινότητά μου, απονέμοντας το Πρώτο Βραβείο του διαγωνισμού πεζογραφίας Μάρκου Αυγέρη 2016, στη συλλογή διηγημάτων μου «ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑ».

Ύστερα από σχετική έρευνα του περιοδικού «ΝΟΥΜΑΣ – Επιθεώρηση Τέχνης, Γραμμάτων και Πνευματικού Προβληματισμού», προέκυψε, ότι, πάνω από δέκα χιλιάδες (10.000) άτομα ασχολούνται με τα Γράμματα και τον Πολιτισμό στην Περιφέρεια.

Στους αφανείς αυτούς Καστροφύλακες-Ακρίτες, που φυλάγουν άγρυπνα τις «Πνευματικές Θερμοπύλες» του τόπου μας, ΑΦΙΕΡΩΝΩ την ΤΙΜΗΤΙΚΗ αυτή ΔΙΑΚΡΙΣΗ κι εύχομαι υγεία, δύναμη κι αντοχή για τη συνέχιση του ανεκτίμητου Έργου τους, το οποίο οικοδομούν ανιδιοτελώς με το μεράκι και τη φλόγα της ψυχής τους.

Και σ’ εσάς, το Δ.Σ. της Ε.Ε.Λ., που πανάξια συνεχίζετε, με την υψηλού επιπέδου πολυσχιδή δράστηριότητά σας, την Παράδοση της Εταιρίας, την οποία υπηρέτησαν, καταξίωσαν και ανέδειξαν κορυφαίες προσωπικότητες των Γραμμάτων μας, εύχομαι υγεία και συνέχιση της ήδη απόλυτα πετυχημένης πορείας σας στο χώρο του Πνεύματος και του Πολιτισμού. Να είστε ευλογημένοι!

Μ’ αυτά τα λίγα κλείνω και σας ευχαριστώ και πάλι όλους από καρδιάς.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !

Με συναδερφικούς χαιρετισμούς,
τη βαθιά εκτίμηση και την αγάπη μου,
Γρηγόρης Σταγέας»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ