Τουρισμός για όλους: Οι δικαιούχοι στο νέο πρόγραμμα ύψους 30 εκατ. ευρώ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Για ένα νέο, ψηφιακό πιο ευέλικτο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους», ύψους 30 εκατομμυρίων, που θα προσφέρει επιδότηση τουριστικών δαπανών σε 200.000 δικαιούχους, αναφέρθηκε σε συνέντευξη της η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη.
Στα θετικά μηνύματα από το πεδίο του τουρισμού για τη φετινή χρονιά αναφέρεται σε συνέντευξή της στο ethnos.gr η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, επισημαίνοντας πως η διαφαινόμενη αυτή δυναμική πορεία «είναι η ασπίδα μας για την αντιμετώπιση κάθε κρίσης».

«Η κυβέρνηση η οποία στήριξε επιχειρήσεις και εργαζόμενους στην πιο δύσκολη στιγμή της πανδημίας με ένα πρωτοφανές πακέτο μέτρων ύψους 43 δις ευρώ, θα συνεχίσει την στήριξη εν όψει των νέων αυτών παγκόσμιων κρίσεων για όσο χρειαστεί. Μέρος αυτής της στήριξης θα είναι και ένα νέο, ψηφιακό και πιο ευέλικτο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» ύψους 30 εκ. € που θα προσφέρει επιδότηση τουριστικών δαπανών για 200.000 συμπολίτες μας» σημείωσε χαρακτηριστικά η κ. Ζαχαράκη στη συνέντευξή της στην Κατερίνα Κοκκαλιάρη.

Παράλληλα η Σ. Ζαχαράκη υπογραμμίζει πως την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί μια νέα δόση πληρωμών για το πρόγραμμα του 2021. Πάνω από 2 εκατομμύρια θα πληρωθούν σε ξενοδοχεία και τουριστικά γραφεία με στόχο να γίνονται πληρωμές ανά 15 ημέρες, μέχρι την αποπληρωμή του πλήρους ποσού.

ΠΗΓΗethnos.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ