Ανοίγουν τη Δευτέρα, 4/10 οι αιτήσεις στον ΟΑΕΔ για 1.000 θέσεις ανέργων

Ειδικότερα, τη Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου αρχιζουν οι αιτήσεις στο νέο πρόγραμμα σύγχρονης διαδικτυακής κατάρτισης που υλοποιεί ο ΟΑΕΔ, σε συνεργασία με την Amazon Web Services, στις υπηρεσίες υπολογιστικού νέφους (cloud services) για 1.000 ανέργους, μέσω του επίσημου εκπαιδευτικού φορέα για την Ελλάδα OTE Academy (Amazon Web Services Training Partner).
- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα «AWS Cloud Practitioner Essentials» θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 15:00 και θα λήξει την Κυριακή, 17 Οκτωβρίου και ώρα 23:59.

Στόχος του προγράμματος η ανάληψη κοινών δράσεων για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του ψηφιακού χάσματος στην αγορά εργασίας και την ενίσχυση της ψηφιακής οικονομίας, με έμφαση στον τομέα ανάπτυξης δεξιοτήτων των ανέργων σε τεχνολογίες cloud services.
Δωρεάν με βεβαίωση το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα, διάρκειας 8 εκπαιδευτικών ωρών, προσφέρεται δωρεάν από την AWS, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος κατάρτισης, ο κάθε ωφελούμενος άνεργος θα λαμβάνει βεβαίωση παρακολούθησης.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται αποκλειστικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημοσίου www.gov.gr στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

Η διαδρομή θα είναι: gov.gr → Εκπαίδευση → Ψηφιακές Δεξιότητες → Δωρεάν παροχή στο εξ αποστάσεως πρόγραμμα κατάρτισης AWS Cloud Practitioner Essentials
ΠΗΓΗworkenter.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img