Τι γίνεται με τις προσλήψεις στους Δήμους;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Στη Βουλή έφτασε η εκκρεμότητα που υπάρχει εδώ και καιρό για τις προσλήψεις στις υπηρεσίες καθαριότητας των δήμων – αυτές που προέκυψαν ως συμπλήρωμα στην περίφημη προκήρυξη 3Κ. Την ερώτηση κατέθεσαν 45 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι, αφού σημειώνουν τις μεγάλες ανάγκες σε μόνιμο προσωπικό σε όλους τους ΟΤΑ της χώρας, απευθύνουν ερωτήματα προς τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, όπως γιατί δεν γίνεται η προκήρυξη επιπλέον προσωπικού που είναι αναγκαίο για τους δήμους όλης της χώρας.

Ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα του υπουργείου Εσωτερικών για τις προσλήψεις, οι οποίες ήταν προεκλογική δέσμευση; Ακόμη, ζητούν να πληροφορηθούν αν θα υπάρξει μοριοδότηση ειδικής εμπειρίας, όπως έγινε για το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι, αλλά και πώς σκοπεύει το υπουργείο να τελειώσει την αδικία που υφίστανται οι διορισθέντες από την 3Κ του 2018.

Το τελευταίο αφορά στην επταετία που υπάρχει ως προϋπόθεση για την απόσπαση, τη μετακίνηση ή τη μετάταξη των διορισθέντων της 3Κ, το οποίο υποστηρίζουν ότι εγείρει ζητήματα αντισυνταγματικότητας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ