Νέες προσλήψεις αναπληρωτών στην πρωτοβάθμια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

EKPAIDEFTIKOS-123


Σε νέες προσλήψεις αναπληρωτών προχώρησε το υπουργείο Παιδείας. Να σημειώσουμε ότι όσοι αναπληρωτές δεν αναλάβουν υπηρεσία δεν διαγράφονται από τους πίνακες του επόμενου σχολικού έτους αφού το χρονικό διάστημα της πρόσληψης είναι μικρότερο των τεσσάρων μηνών.

Οι προσλήψεις αφορούν την Αθμια Εκπαίδευση στην οποία ο αριθμό των κενών ξεπερνά τις 2.000. Συγκεκριμένα είχαμε μέσω κρατικού προϋπολογισμού 30 προσλήψεις δασκάλων και 10 προσλήψεις νηπιαγωγών. Για τα ολοήμερα σχολεία είχαμε προσλήψεις 4 δασκάλων και 9 νηπιαγωγών.

Επίσης σημειώθηκαν προσλήψεις σε εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων για τις ανάγκες των σχολείων με Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα.

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για ανάληψη υπηρεσίας από τη Δευτέρα 9 έως και την Τρίτη 10 Μαρτίου 2015 όπου και θα τοποθετηθούν με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους. Οι πίνακες των ονομάτων είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του υπουργείου www.minedu.gov.gr.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ