Δυναμική παρουσία του Χρήστου Βλαχάβα στην Κοινότητα Καστανιάς

-

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Στην περασμένη εκλογική αναμέτρηση στάθηκε άτυχος καθώς για δυο σταυρούς δεν εκλέχθηκε στον συνδυασμό.

Το πάθος του για τα κοινά, η αγάπη του για το χωριό αλλά και το ενδιαφέρον για το μέλλον των συγχωριανών του, τον οδήγησαν και πάλι να κατέλθει υποψήφιος ως εκπρόσωπος της δημοτικής κοινότητας Καστανιάς του δήμου Καλαμπάκας

Ο λόγος για τον Χρήστο Βλαχάβα, ο οποίος αποτελεί μια πολύ σοβαρή επιλογή για το «αύριο» του ορεινού χωριού, ο οποίος ξέρει και γνωρίζει, όσο κανείς άλλος τα προβλήματα των κατοίκων τόσο τους δύσκολους μήνες του χειμώνα όσο και τους καλοκαιρινούς που οι παραθεριστές και οι επισκέπτες ανεβάζουν τις απαιτήσεις καθημερινότητας του χωριού.

Χαρισματικός, άνθρωπος που καταφέρνει και κερδίζει τους πάντες με την πρώτη «καλημέρα» και το πρώτο χαμόγελο μας αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η ενασχόληση μου με τα κοινά μέσα από διάφορους συλλόγους της περιοχής, μου δίδαξε ότι για να καταφέρεις το καλύτερο πρέπει να προσπαθήσεις με όλες σου τις δυνάμεις. Πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω ανιδιοτελώς για τα κοινά του χωριού. Εύχομαι και ελπίζω να έχουμε ένα έντιμο, ηθικό και αξιοπρεπή αγώνα για να πάμε ψηλά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ