Στο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων ο Παναγιώτης Γιαννάκης

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Μεγάλη τιμή για το ΤΕΦΑΑ ΠΘ και την πόλη των Τρικάλων να είναι σήμερα μαζί μας η καθηγήτρια του πανεπιστημίου Birmingham Joan Duda και ο σπουδαίος Παναγιώτης Γιαννάκης.

Από το πρωί δόθηκαν διαλέξεις απo την Καθηγήτρια Joan Duda και τον Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής, Αθλητισμού και Διαιτολογίας (ΣΕΦΑΑΔ), Καθηγητή Αθανάσιο Παπαϊωάννου προς τους φοιτητές και μεταπτυχιακούς φοιτητές του προγράμματος του ΤΕΦΑΑ ΠΘ, “Ψυχολογία φυσικής αγωγής”, του “European master in sport and exercise psychology” καθώς και σε προπονητές της πόλης με τίτλο “Ενδυναμώνοντας το κλίμα της ομάδας” του προγράμματος “papa”.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης παρακολούθησε σήμερα τις διαλέξεις και απάντησε σε ερωτήσεις των Καθηγητών δίνοντας την πολύτιμη προπονητική του εμπειρία σε νέα παιδιά, φοιτητές, που προέρχονται από 15 χώρες του κόσμου.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται αύριο με διάλεξη του Παναγιώτη Γιαννάκη σε φοιτητές των ειδικοτήτων του ΤΕΦΑΑ ΠΘ και την τελετή αναγόρευσης του κου Γιαννάκη και της Καθηγήτριας Duda σε επίτιμους διδάκτορες, το απόγευμα στις 18.00 στο νέο αμφιθέατρο του ΤΕΦΑΑ ΠΘ στα Τρίκαλα παρουσία των πρυτανικών αρχών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καθώς και του ΓΓΑ κου Μαυρωτά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ