Να φοβόμαστε περισσότερο το εμβόλιο ή τον φόβο;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Όπως κάθε φάρμακο έτσι και τα εμβόλια έχουν παρενέργειες. Πολλοί συμπολίτες μας εκφράζουν την αγωνία και το άγχος τους, καταγράφουν περιστατικά για το εμβόλιο της Astra Zeneca, πως προκαλεί θρομβώσεις και εγκεφαλικές αιμορραγίες.

Νομίζεις ότι τα Αμερικάνικα, τα ρώσικα ή δεν ξέρω από ποια άλλη χώρα δεν θα έχει παρενέργειες; Η μάχη των φαρμακοβιομηχανιών θα φτάσει στο αποκορύφωμα με θύματα ως συνήθως την πλέμπα.

Να σας θυμίσω ότι το Astra Zeneca είναι ένα Βρετανοσουηδικό εμβόλιο. Η Βρετανία έφυγε από την ΟΝΕ και τα καταφέρνει καλύτερα. Η Σουηδία έσωσε την τιμή της Ευρώπης αποδεικνύοντας ότι είναι μια δημοκρατική χώρα.
Σύμφωνα με τις στατιστικές ολικής θνησιμότητας το 2020 η μεν Σουηδία χωρίς Lockdown είχε αύξηση θανάτων 1,5% ενώ η Ελλάδα μας 4,9% και οι ΗΠΑ 12,9%.

Όταν όλα τα βάσανα τα ζουν οι άνθρωποι σε νοσοκομεία και τα σπίτια γίνονται χώροι αφιλόξενοι για την γέννηση, την αρρώστια και το θάνατο να ξέρεις ότι κάτι δεν πάει καλά.
Η πεποίθηση των ανθρώπων ότι δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα μοναχοί τους χωρίς να απευθυνθούν στο γιατρό προκαλεί στην υγεία τους μεγαλύτερη βλάβη από όσο είναι ποτέ δυνατόν να προκαλέσουν οι γιατροί προσφέροντας τις υπηρεσίες τους.

Σε όλες τις χώρες οι γιατροί δουλεύουν ολοένα και περισσότερο με δυο ομάδες εθισμένων, μ’ εκείνους στους οποίους χορηγούν συνταγές για φάρμακα και με εκείνους που υποφέρουν από τις επιπτώσεις των φαρμάκων.
Ψυχολογία πάνω απ’ όλα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΑΝΟΥΛΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ