Αρνητικός στον covid-19 ο Κώστας Φαμίσης

-

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Με αίσθημα ευθύνης και αγάπης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους, τους φοιτητές μου , τις φοιτήτριές μου και τους διδάσκοντες του ΤΕΦΑΑ για το ενδιαφέρον που έδειξαν, για την υγεία μου. Παράλληλα, θέλω να τους ενημερώσω ότι το τεστ covid-19 που έκανα είναι αρνητικό.

Εύχομαι ολόψυχα ταχεία ανάρρωση στον σύνεδρο-επισκέπτη που συμμετείχε στο επιμορφωτικό πρόγραμμα του ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του ΤΕΦΑΑ το Σάββατο και την Κυριακή 7 & 8 Μαρτίου 2020 και βρέθηκε θετικός στον covid-19. .Η διάγνωση του επισκέπτη έγινε την Πέμπτη 12 Μαρτίου, τέσσερις ημέρες μετά το τέλος της εκδήλωσης .

Στην συγκεκριμένη εκδήλωση παραβρέθηκα και εγώ, ως Διδάσκων του ΤΕΦΑΑ και ως Πρόεδρος του ΕΟΣΚ ( Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Καλαμπάκας) και απηύθυνα χαιρετισμό .

Ακόμη θέλω να Ευχηθώ ολόψυχα ταχεία ανάρρωση σε όλους τους πολίτες που νοσούν ή θα νοσήσουν από τον συγκεκριμένο ιό , covid-19 .

Απέναντι στην παγκόσμια πρωτοφανή κρίση δημόσιας υγείας, κανείς δεν είναι άτρωτος και φέρει τεράστια ευθύνη τόσο απέναντι στον εαυτό του ,όσο και απέναντι στους άλλους.

Ας διατηρήσουμε τη λογική μας και την ψυχραιμία

Αυτή τη δύσκολη ώρα πρέπει να στεκόμαστε δίπλα στους Γιατρούς, Νοσηλευτές και προσωπικό των Νοσοκομείων, κέντρων υγείας, που δίνουν τιτάνιο αγώνα για όλους μας και μέσα από την καρδιά μας να τους ευχαριστούμε.

Είναι χρέος όλων μας να πάρουμε σοβαρά την κατάσταση και να ακολουθήσουμε αυστηρά τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων και να εφαρμόσουμε πιστά τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

Είμαστε όλοι υπεύθυνοι για τις ζωές μας, αλλά και των συμπολιτών μας. Είναι ευθύνη όλων να προστατεύσουμε τους ηλικιωμένους και τους ασθενέστερους, αυτούς που κινδυνεύουν περισσότερο!

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ καθώς όλοι μας μπορεί να είμαστε φορείς χωρίς κανένα απολύτως σύμπτωμα.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΙΣΗ
Dr. ΦΑΜΙΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ
ΤΕΦΑΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ