Της ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΑΚΡΗ-ΑΔΑΜΟΥ

Εν έτει 2018 και ζώντας στην πόλη της Καλαμπάκας με πληθυσμό στο σύνολο του Δήμου περίπου 22.000 κατοίκους και χιλιάδες καθημερινούς επισκέπτες, έχεις την ψευδαίσθηση ότι όταν το παιδί σου χτυπήσει και το δεις να σφαδάζει από τους πόνους, το αίμα να τρέχει ασταμάτητο θα σπεύσεις αμέσως στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας για την επίλυση του προβλήματος. Πόσο αυταπατάσαι…

Εκεί θα σου πουν ότι δεν λειτουργεί το ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ και θα σε παραπέμψουν στο Νοσοκομείο Τρικάλων.  Θα σου πουν ότι το μαρτύριό σου – αγωνία (αν δηλαδή το παιδί έχει κάταγμα) θα παραταθεί, διότι δεν λειτουργεί το ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ.  Θα σου πουν ότι ο πόνος και τα ουρλιαχτά του παιδιού σου θα συνεχιστούν, διότι δεν λειτουργεί το ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ.

Χάσαμε την Εφορία, το Ι.Κ.Α., τη Δ.Ε.Η. και ακολουθεί το Υποθηκοφυλακείο.

Και όλοι οι «άρχοντες» (δημοτικοί, περιφερειακοί και βουλευτές) περί άλλα τυρβάζουν, φλερτάροντας τον φωτογραφικό φακό.

Ντρέπομαι για όλους αυτούς που ψήφιζα τόσα χρόνια. Θα ξανάρθουν όμως να αλιεύσουν την ψήφο μας και να ζητήσουν την εν γένει στήριξή μας στις επόμενες εκλογές τόσο στις αυτοδιοικητικές (Δημοτικές και Περιφερειακές), όσο και στις Βουλευτικές. Ένα είναι το σίγουρο… ότι η μάνα δεν ξεχνά ποτέ.

Ευχαριστώ από καρδιάς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αφ’ ενός του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας για τις πρώτες βοήθειες και αφ’ ετέρου του Νοσοκομείου Τρικάλων για την ολοκληρωμένη περίθαλψη.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. 22 000 τα ιδια λεμε το ιδιο υποφερουμε τους ιδιους ψηφιζουμε. παντως ευγε !!!!για την αγανακτηση & στο site για την αναρτηση .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here