Π.Ε. Τρικάλων: Οικονομική ενίσχυση σε όσους επλήγησαν από το σεισμό

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Εκδόθηκε το ΦΕΚ 5950/Β/16-12-2021 που ορίζει τους δικαιούχους και την διαδικασία για την χορήγηση εφάπαξ έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης, ως πρώτη αρωγή, έναντι στεγαστικής συνδρομής, σε ιδιοκτήτες που επλήγησαν από τον σεισμό της 30ης Οκτωβρίου 2020 και από τον σεισμό της 3ης Μαρτίου 2021.
Χορηγείται εφάπαξ ενίσχυση σε πληγέντα φυσικά και νομικά πρόσωπα στις περιοχές του Ν. Τρικάλων που οριοθετήθηκαν με την απόφαση ΔΑΕΦΚ-ΚΕ/6350/Α325/2021 (Β΄964) και συγκεκριμένα όλη τη Δημοτική Ενότητα Οιχαλίας και όλη η Δημοτική Ενότητα Φαρκαδόνας του Δήμου Φαρκαδόνας.
Ο ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλον αίτηση για στεγαστική συνδρομή μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας της ΑΑΔΕ στη διαδικτυακή πύλη «arogi.gov.gr», χρησιμοποιώντας τους κωδικούς taxisnet της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.
Οι αιτήσεις υποβάλλονται έως 14η Ιανουαρίου 2022. Να σημειωθεί ότι υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις για την ενίσχυση και πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να είναι προσεκτικοί στη συμπλήρωση της αίτησης.

Π.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img