Κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και σκόρπισε τον τρόμο

Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές Αρχές και δη στο Αστυνομικό Τμήμα Φαρκαδόνας τα ξημερώματα της Τετάρτης, μετά την ειδοποίηση το οποίο κινούνταν με κατεύθυνση από Τρίκαλα προς Λάρισα και στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΚΡΗΝΗ LIVE» το αυτοκίνητο, διένυσε μια μεγάλη απόσταση και φέρεται να εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας των Τρικάλων, αντί της Λάρισας, από το ύψος του Μεγαλοχωρίου ή των Ταξιαρχών και να διένυσε μια απόσταση 15 περίπου χιλιομέτρων μέχρι το ύψος της Οιχαλίας.

Οδηγοί που κινούνται επί της εθνικής οδού φέρεται να ειδοποίησαν την Αστυνομία, σημαίνοντας κυριολεκτικά συναγερμό για να αποτρέψουν δυσάρεστα συμβάντα. Τελικά στο ύψος της Οιχαλίας αστυνομικοί του Α.Τ. Φαρκαδόνας ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο και συνέλαβαν τον οδηγό, προκειμένου να οδηγηθεί στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ανάλογο γεγονός. Πριν περίπου ενάμιση μήνα οδηγός αυτοκινήτου είχε εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα από το κόμβο της Φαρκαδόνας για να διανύσει απόσταση 20 χιλιομέτρων μέχρι την Μάνδρα Λάρισας.

Ειδικά οι κινούμενοι οδηγοί πρέπει να δείχνουν ιδιαίτερη προσοχή στην κίνηση στο οδικό δίκτυο, καθώς οι κίνδυνοι εγκυμονούνται κάθε στιγμή, ακόμη κι όταν οι ίδιοι κινούνται νόμιμα και κανονικά στο ρεύμα κυκλοφορίας τους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ